Fotball - Nike lanserer Norges nye landslagsdrakt.

Etter at NFF og Nike avslørte sitt kommende samarbeid for en tid tilbake, kan vi nå presentere Norges nye landslagsdrakter. Draktene er tidløse i farger som vi er godt kjent med fra tidligere, kombinert med Nikes innovasjon og teknologi.

Hjemmedrakten er tradisjonell i rødt, hvitt og blått. Overdelen er rød med en "royal" blå stripe fra den ene skulderen og ned mot motsatt side. Skortsen er hvit og strømpene blå.

"Drakten føles velig bra, ser moderne ut, og har et klassisk uttrykk. Jeg bærer Norges farger med stor stolthet og jeg ser frem til å gå ut på banen i den nye drakten". - Martin Ødegaard.

Bortedrakten er helhvit med v-hals og har et diskret, rutete mønster, mens shorts og strømper er hvite.Bortedrakten vil være den første som skal tas i bruk i EM-kvaifiseringen borte mot Kroatia 28. mars, mens hjemmedrakten vil brukes for første gang når kvinnene spiller sin privatlandskamp mot Nederland 8. april.

Draktene som Nike leverer er selvfølgelig av ypperste kvalitet og teknologi. Dri-FIT-teknologien sørger for at drakten tar til seg minst mulig fuktighet og at kroppen føles tørr under kamp.Tags: fotball, nike, norge, landslagsdrakt, crest
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Henrik, 15.04.2020 20:52:48
Det var ein veldig fin drakt gleder meg til å se Martin Ødegaard i den drakten