Fotball - Nike Mercurial Vapor Superfly

I april kommer kanskje årets mest spennende nyhet på fotballskofronten, Nike Mercurial Vapor Superfly. Fra og med 2 mars vil du få mulighet til å forhåndbestille denne fotballskoen hos oss. Om du ønsker ett par bør du være rask, da antallet på første sending er svært begrenset.


Siden 1998 har Nike Mercurial Vapor bekledd føttene til noen av verdens største fotballstjerner. I april 2009 er det klart for nok en ny generasjon av denne fantastiske fotballskoen. Se opp for Nike Mercurial Vapor Superfly!

Som flere av dere vet så er Nike Mercurial Vapor Superfly oppfølgeren til Nike Mercurial Vapor SL. Mercurial serien har etterhvert blitt den mest populære fotballsko-serien fra Nike. Mercurial Vapor har vært banebrytende hva gjelder superlette og raske fotballsko.

Den største nyheten med Superfly er Flywire. Kort forklart er det "tråder" av ett lett men solid materiale(Vectran) i overdelen av skoen. Den holder fotballskoen sammen,samt at den gir beskyttelse. I videoene nedenfor kan du få innblikk i hva Flywire er.

Kom tilbake 2 mars. Da vil vi legge ut bilder, og gi deg mulighet til å bestille Nike Mercurial Vapor Superfly


Tags: fotball, fotballsko, nikemercurialvapor, superfly, flywire,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •