Fotball - Ny farge av Adidas F50 Adizero ute til forhåndsbestilling

Adidas F50 Adizero fotballsko har tatt fotballverden med storm, det er uten tvil en markedsvinner denne sommeren. Adidas F50 Adizero ble den mestscorende skoen i årets VM i fotball i Sør Afrika, og fikk med dette mye god publisitet. Toppscorer i VM ble David Villa med Adidas F50 Adizero i syntetutgaven.


Adidas F50 Adizero FG Cyan

Adidas F50 Adizero ble den store suksessen i fotball-VM i Sør Afrika i sommer. Nå kommer den i nye farger, den ene er i blå, hvit og rosa. En meget elegant farge, som kommer til å synes på flere av F50-spillerene til Adidas.


Adidas F50 Adizero kommer både i skinn og i syntet-modeller, men selv med skinn-overdel er dette den letteste skoen i verden per idag. SprintSkin-modellen er laget av et syntetisk materiale laget av Polyurethane, og resultat er utrolig lav vekt og god ballfølelse.Adidas F50 Adizero har triangulære knotter som gjør at du får økt akselerasjon og stabilitet i løp, rykk og retningsforandringer. For ekstra vektreduksjon medfølger det en SuperLight innersåle.
SE VÅRT UTVALG AV ADIDAS F50 ADIZERO HER
Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!

Tags: adidas, speed, f50, adizero, fotballsko, villa, messi, vm,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •