Fotball - Ny Farge Av Nike CTR360 Maestri FG Fotballsko

Her er den etterlengtede neste utgivelse for Nike CTR360 Maestri fotballsko. Siden CTR360 ble lansert 1 oktober, har den tatt fotballbaner rundt om i verden med storm!

Cesc Fabregas, Andres Iniesta, Sergio Aguero, Javier Mascherano, Rafael van der Vaart, James Milner, Florent Malouda, Fernando Gago og Ashley Cole er noen av spillerene som har skiftet ut sine gamle sko med CTR360 Maestri. Når man ser på egenskapene til CTR360 så er ikke dette tilfeldig!

Den nye fargen , hvit/blå/sølv,  ser virkelig bra ut, og vi tror den gleder mange av de som har planer å kjøpe seg denne revolusjonerende fotballskoen. Nike CTR360 Maestri har ett innovativt design for å ta ballkontroll til neste nivå - ved å hjelpe spilleren å vinne ballen, kontrollere ballen og fordele ballen.Overdelen på Nike CTR360 Maestri er laget av syntetisk Kanga-Lite materiale. Kanga-Lite er ett nyutviklet materiale som har de samme egenskaper som K-skinn med tanke på ballfølelse og kontroll. I tillegg til dette har Kanga-Lite den ekstra fordelen av å være enda mer slitesterkt, og det absoberer 20% mindre vann enn hva naturlig skinn gjør. Dette gjør fotballskoen mye lettere under våte forhold.

Nike CTR360 Maestri FG Fotballsko
Noe av det mest spesielle med Nike CTR360 Maestri, og som aldri har blitt gjort tidligere på en fotballsko, er putene du har på forfoten. Disse putene har støtdempende egenskaper, som hjelper deg å få kontroll på ballen raskere. Putene vil også bidra til at pasningene din vil bli mer direkte og presise. Når du sparker ballen, vil putene forme seg rundt ballen.

Knotte oppsettet på CTR360 Maestri er helt unikt, og Nike har lagt ned mye arbeid i dette. Under forfot er knottene plassert tettere for å øke din bevegelighet, i tillegg bidrar de til at du får raskere kontroll på ballen og bedre ballfølelse. Knottene under hæl er skarpere og sterkere, dette for at du du skal ha bedre balanse på standfot.

En spesialkode er inkludert i hvert par av Nike CTR360 Maestri FG, som gir deg adgang til eksklusive treningsprogrammer laget av trenere i FC Barcelona, og tips til øvelser fra Cesc Fabregas og Andrés Iniesta. Nike Football+, er designet for å gjøre deg til en bedre fotballspiller ved å gi deg tilgang til profesjonelle treningsprogrammer og innspill fra verdens beste trenere og spillere. Skriv inn koden på www.nikefootball.com og du får tilgang til alle treningsøvelsene.


Relaterte saker:
Cesc Fabregas om Nike CTR360 Maestri fotballsko - Video
Opptatt av vekt på fotballsko
Kommende fotballsko fra Adidas, Nike og PumaTags: nike, ctr360, maestri, fotball, fotballsko
| Kommentarer [4]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av 123, 30.03.2010 17:54:22
Vi ha de rød/svarte skoene!! Når kommer dei inn igjen, Oslosportslager?

Skrevet av Jonas, 22.03.2010 16:03:26
Når kommer de rød/svarte CTR360 skoene tilbake her på Sportslageret?

Skrevet av lol, 03.02.2010 18:20:41
The fabregas movie is just skills of fabregas, but i love CTR360 :)

Skrevet av Hans Ole, 02.02.2010 17:55:19
Nike CTR eller Adidas Predator?