Fotball - Ny farge for Cristiano Ronaldo - "Silverware"

Cristiano Ronaldos fotballsko har fått en ny fargeoppdatering og den kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt! Det er nå alt skal avgjøres. Det er nå Champions League og serien skal vinnes. Kan Cristiano Ronaldo finne tilbake til sin storform fra 2014 og hjelpe Real Madrid ta disse ettertraktede trofeene?


Det akkurat hva den nye CR7 fargen skal gjøre. Fargen på Ronaldos nye fotballsko har hentet inspirasjonen fra trofeene som det skal kjempes om på denne tiden av sesongen. For Cristiano Ronaldo og Real Madrid gjelder det blant annet Champions League og Primera Divsion trofeene. Cristiano Ronaldo skal debutere med skoene i helgens El Clasico på Camp Nou. 


Nike Mercurial "Silverware" Pack har den samme unike Shimmer effekten som den forrige CR7 fotballskoen. Mercurial Superfly er spesiallaget for fart. Dynamic Fit Collar låser foten i høy fart og Flyknit overdelen bidrar til en barfot følelse, som får foten nærmere ballen og bakken. En responsiv karbonsåle er laget for eksplosivitet når du trenger raske løp og hurtige retningsforandringer. 


HVA TENKER DU OM FOTBALLSKOENE? KAN DE GI CRISTIANO RONALDO EN LITEN BOOST PÅ SLUTTEN AV SESONGEN?


Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •