Fotball - Ny farge på F50-linjen fra Adidas

Det nærmer seg sommer og som vanlig kommer det nå fargeoppdateringer på de ulike linjene til Adidas. Adidas F50 Adizero Prime har blitt en ubetinget suksess og nå kommer den i en fargekombinasjon man ikke kan unngå å se!


Adidas F50 Adizero Prime er en sko der hovedfokus ligger på vekt, og vi har veid denne skoen til 148 gram. De siste månedene så har man sett flere og flere som har tatt i bruk denne modellen enten det er vanlig Adizero eller Prime-varianten. Det er derfor liten tvil om at Adidas her har truffet markedet godt med denne modellen, nå er det tid for fargeoppdateringer og Adidas F50 Adizero Prime kommer nå i to nye farger. Den ene er altså lilla/oransj/neon og vil garantert vekke oppsikt på fotballbaner verden over.

 
Sålen på Adidas F50 Adizero Prime er den samme som hos den første Adizero-skoen vi ble kjent med sommeren 2010. Det er altså med triangulære knotter for bedre stabilitet og hurtigere akselerasjon ved retningsforandring. SprintFrame er med også i denne modellen for god stabilitet og redusert vekt.Knottene på Adidas F50 Adizero Prime er av typen FG og kun beregnet på naturgressbaner, dog er knottene noe forsterket i forhold til hva de var på de første utgavene av Adizero. Likevel er det ingen reklamasjonsrett for sko med FG-knotter som er brukt på kunstgress.Overdelen er Adidas F50 Adizero Prime er laget av et enkelt lag med mikrofiber, kalt AdiLITE Twin, et tynt og lett materiale som er med på å redusere vekten maksimalt.
Tags: adidas, f50, adizero, prime, fotballsko, fotball,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •