Fotball - Ny matchball fra Nike: Seitiro


Nike har som de fleste sikkert er klar over hatt matchballen i de tre største europeiske ligaene de siste årene. Nærmere bestemt Serie A i Italia, La Liga i Spania og ikke minst Premier League i England - og denne avtalen fortsetter nå med:
NIKE SEITIRO!

Det er utvilsomt et kompliment til Nike som produsent at de har fått sin ball som matchball, og nå har de lansert ballen som skal brukes fra og med seriestart i 2011/12-sesongen. Nike Seitiro er videreutviklet fra de to foregående modellene, som har vist seg å være meget bra, og denne gangen er det hovedsaklig designet de har forandret.

Nike Seitiro matchball - kommer også uten ligalogo som denne

Nike Seitiro er lansert og ballen er den første siden 2003/04-sesongen som ikke inngår i Total90-linjen til Nike. Som nevnt tidligere i artikkelen så er hovedforskjellen på Nike Seitiro kontra Nike T90 Ascente og T90 Tracer designet. Når Nike gjør endringer på sine produkter så skjer det helt uten innsalg av tilfedigheter. De tester alle endringer grundig og har en grundig analyse de gjennomgår for at produktene deres forbedres.
        
Nike Seitiro La Liga matchball - skal brukes av Barcelona, Real Madrid, Valencia og de andre spanske topplagene!

Nike Seitiro har en teknologi som Nike kaller "Nike RaDaR technology" - og dette høres meget bra ut, men hva betyr det?
RaDaR står for"Rapid Decisive and Response" og med dette menes det at designet i ballen skal være med på å gi fotballspilleren en raskere reaksjon og oppfattelse av ballens bevegelse. Noe som igjen gjør at spilleren kan være i forkant av spillets gang til enhver tid.
           
Nike Seitiro Premier League matchball - skal brukes av Manchester United, Chelsea, Arsenal og de andre engelske topplagene!

Nike Seitiro har et geometrisk trykk som gjør at luften i ballen fordeles jevnt, noe som gjør at man får ett presist og kraftfullt tilslag uansett hvor på ballen man treffer. Som alt annet Nike setter sin logo på så er også fotballene godt testet av deres interne testlabratorium. Dog har man på fotballer også en FIFA-test som fotballene må igjennom for å bli godkjent som FIFA matchball. Dette er en test som inneholder syv ulike tester der de går igjennom ting som rundhet,omkrets etc.

          
Nike Seitiro Serie A matchball - skal brukes av AC Milan, Inter Milan, Napoli og de andre italienske topplagene!

Det er mange arenaer rundt om i verden man vil se Nike Seitiro. Som tidligere nevnt ser man den i Premier League, La Liga og Serie A når de starter opp i august. Likvel vil man se den allerede i Copa America som starter opp 1. juli. Av andre arenaer så vil den bli brukt på hjemmekampene til landslag med Nikedrakter, det være seg blandt annet Nederland, Frankrike, Portugal og Brasil.Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!Tags: fotball, matchball, premierleague, laliga, seriea, nike, seitiro,
| Kommentarer [2]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Tobben, 08.01.2012 13:12:21
Har PL ballen i gul. Litt dårlig grep om ballen, men den er HELT suveren.

Skrevet av oliver, 07.08.2011 13:51:57
La Liga-fargen er såå nice!! må vel bare begynne å spare :D