Fotball - Puma evoPOWER Vigor

Nyhet Puma evoPOWER Vigor 1 fotballsko

 

Den nye generasjon Puma evoPOWER Vigor 1 er her, og skoen har fått seg en real overhaling. Les mer om modellen og se bildene her!

 

Se ​hele utvalget her!

 

Oliver Giroud om nye Puma evoPOWER Vigor 1; "Jeg har brukt evoPOWER en stund nå, og Puma utvikler alltid skoene til det bedre, men den nye modellen, evoPOWER Vigor 1, er på et helt annet nivå. Jeg liker å spille med en sko som har en sokk-konstruksjon, -dette gir en vanvittig komfort, samtidig som de nykonstruert 3D-putene er en gamechanger for meg. Jeg liker å påvirke spillet, noe denne modellen absolutt tillater. La oss bare si at Puma offisielt har lagt lista enda høyere".

 

Nyhet Puma evoPOWER Vigor 1 fotballsko 

 

Se ​hele utvalget her!

 

Puma evoPOWER Vigor 1 kommer i fargen grønn/sort/gul og brukes av blant annet Olivier Giroud og Mario Balotelli. Modellen er fortsatt stappfulle av kraft, komfort og touch, men den største nyheten er overdelen. Puma har fjernet den klassiske tungen og kommer nå i en sokk-overdel. Vigor 1 er den første skoen i evoPOWER-familien som får en slik elastisk Spandex-sokk. Dette skaper en komfortabel slip-on sko som beveger seg i samspill med fotens naturlige bevegelser og forsterker barbeint-følelsen.

 

Nyhet Puma evoPOWER Vigor 1 fotballsko

 

Se ​hele utvalget her! 

 

AccuFoam-teknologien kommer i et nykonstruert 3D-print på toppmiodellen, Puma evoPOWER Vigor 3D. Punktene har til hensikt å regulere ujevnt underlag når foten treffer ballen, noe som optimaliserer presisjonen ved harde tilslag.

 

Innsiden av skoen er belagt med Grip-tex som sørger for at foten ikke beveger seg i skoen.​

 

Yttersålen er den samme som vi har sett på tidligere modeller og kommer med en blanding av koniske og avlange knotter.​

 

Nyhet Puma evoPOWER Vigor 1 fotballsko

 

Se ​hele utvalget her! 

 

PUMAs General Manager for Teamsport, Matthias Mecking, sier følgende om den nye modellen; "Vi har undersøkt våre beste spillere i aksjon. Vi undersøkte blant annet måten Olivier Giroud overfører all kraft i hvert angrep. Vi undersøkte hva spillere naturlig tilfører ballen, og hvordan vi kan påvirke kraften og enda bedre presisjon. EvoPOWER Vigor er en av PUMAs mest tekniske modeller, og bringer deg enda nærmere ballen for enda mer kraft".​

 

Nyhet Puma evoPOWER Vigor 1 fotballsko

 

Hva synes du om den nye Puma evoPOWER Vigor?

 

Se hele utvalget her!Tags: puma nyhet mariobalotelli olivergiroud petrcech fotballsko choosepower 103824 103825
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •