Fotball - Puma Fotballsko På Oslo Sportslager!

Fra 2009 vil du finne de beste modellene fra Puma fotballsko i vår nettbutikk og i Torggata 20.


               puma fotballsko

Nok en gang kan vi glede våre kunder med et enda større utvalg av fotballsko og denne gangen slår vi til med toppmodellene fra Puma, et av verdens eldste og kvalitetsbeviste merker innen fotballutstyr!

Puma`s historie strekker seg helt tilbake til 1920 tallet, men den første fotballskoen kom først i 1948. Gjennom Puma`s eksistens har noen av verdens beste fotballspillere spillt med Puma fotballsko.

Pele vant VM i 1962 med sine Puma fotballsko og i 1968 ble Puma King introdusert under EM i Italia, hvor selveste Eusebio, datidens store spiller sammen med Pele, spilte med de.
2 år senere ,i 1970, er det VM igjen og Pele, med sine Puma King, leder sitt land til nok ett trofe, samtidig som han også ble kåret til turneringens beste spiller.

I VM 1974 trollbinder Johan Cruyff en hel verden iført sine Puma King og runder av sesongen med priser som VMs beste spiller og "Årets fotballspiller i Europa" andre år på rad.
Cruyff gikk faktisk så langt at han rev av den tredje stripa på drakta for å vise sin lojalitet til sin sponsor.

Under VM i 1982 spiller en ung og fremadstormende Diego Armando Maradona med Puma King og de fleste fikk øynene opp for det enorme potensiale til denne lille fotballmagikeren. I 1986 var Maradona tilbake i VM, selvfølgelig iført Puma King. Denne gangen førte han laget helt til topp. I semifinalen mot England scoret han 2 av de kanskje mest omtalte målene noensinne.

I 1990 er det Lothar Matthaus som fører Puma tilbake til toppen av fotballverden. Som kaptein for Tyskland, fører han de til seier  over en gråtende Maradonna under VM i Italia. Matthaus blir også samme året kåret til både "Verdens beste fotballspiller" og "Europas beste fotballspiller".

Idag har Puma spillere i stallen som Nicholas Anelka, Robert Pires, Samuel Eto`o, Joaquin, Buffon, Bentley og Carrick.

La oss ta en nærmere titt på modellene vi har tatt inn fra Puma:

 Puma King XL, denne fantastiske fotballskoen feiret 40 år i 2008. Er det en sko som kan måle seg med Adidas Copa Mundial, så må det være Puma King! Supermykt skinn i overdel. Duocell demping. HG knotter for moderne kunstgressbaner.
Carrick,Eboue og Hinkel er noen stjerner som spiller med Puma King XL.
Puma King XL fotballsko   Puma King XL fotballsko sort
 Puma Velocity 1.08 FG, dette er Puma`s toppmodell. Overdelen består av tynt tekstilmateriale med microfiber i overflate. Dette sørger for ekstrem lav vekt, og meget god slitestyrke.Innersåle av carbon, for å holde lavest mulig vekt. Yttersåle med FG knotter for å sørge for optimalt feste på gress.
Eto`o, Keita, Hleb, Guti, Joaquin, Anelka og Carew er noen av stjernene som spiller med Puma V1.08 FG.
Vekt: 226 gram.
 puma v1.08 fg fotballsko  puma v1.08 fg fotballsko
 Puma Velocity 1.08 K FG, Overdel i kengeruskinn for optimal ballfølelse og komfort.
Dobbelt lag med TPU sørger for å øke stabiliteten i skoen.Innersåle av carbon, for å holde lavest mulig vekt. Yttersåle med FG knotter for å sørge for optimalt feste på gress.
Eto`o, Keita, Hleb, Guti, Joaquin, Anelka og Carew er noen av stjernene som spiller med Puma V1.08 K FG.
Vekt: 230 gram.
 puma v1.08 k fg fotballsko  puma v1.08 k fg fotballsko


Tags: puma, fotballsko, fotball, v1speed, pumaking,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •