Fotball - Puma King Diego Finale FG, en hyllest til Diego Maradona!

Diego Maradona fyller 50 år og i den anledning har Puma benyttet anledningen til å hylle en av verdens største fotballpersonligheter med en egen sko i den modellen han selv brukte, nemling en Puma King Diego Finale.

Det var et hjertelig gjensyn man fikk med den "lille-store" argentineren i sommerens fotball-VM. Diego Armando Maradona var der som trener for sitt kjære Argentina og laget et show Maradona verdig. Argentina røk ut for bronselaget Tyskland og Maradona måtte gå av etter VM, men statusen til den lille argentineren er fortsatt meget høy. Nå har han altså fått en egen sko i forbindelse med sin 50-årsdag, Puma King Diego Finale.


Puma King Diego Finale har et elegant og klassisk design som King alltid har hatt og denne gangen er det altså med Diego Maradona-design. Nummer10, som var Maradonas nummer har en sentral plass i designet og pryder blandt annet hele lissedekket.


I overdelen på skoen og i innersålen er det trykket signaturen til Maradona ved siden av hans faste nummer. Puma King Diego Finale har en overdel i mykt kenguruskinn og har en meget god passform. Dette sammen med det flotte designet gjør dette til en bestselger i fotballskoverden. Puma King Diego Finale har FG-såle for brukt på naturgressbaner, og da ikke reklamasjonsrett ved bruk på kunstgress.
BESTILL PUMA KING DIEGO FINALE HER


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: puma, king, finale, diego, maradona, fotballsko,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •