Fotball - Puma Unity Kit

Puma Unity Kit er en drakt som tolv nasjoner fra det afrikanske kontinentet skal bruke som tredjedrakt. De tolv nasjonene er Afrikamester Egypt, VM-klare Ghana, Elfenbenkysten, Kamerun og Algerie, i tillegg er det Namibia, Senegal, Angola, Mosambik, Togo, Tunisia og Marokko.

Puma Unity Kit
Puma Unity Kit er altså en drakt som alle de tolv Pumalagene fra det afrikanske kontinentetskal benytte som tredjedrakt. Dette er verdens første fotballdrakt brukt av mer enn en nasjonog ble lansert for en tid tilbake på en pressekonferanse i Nairobi, Kenya i forbindelse med deres kampanje "Play for life". Noe av det som er spesielt med denne drakten er at hver enkelt fargre har en underliggende betydning.

Brunfargen nederst på Puma Unity Kit symboliserer jord, og fargen er bestemt etter å ha blandet jordprøver fra Ghana, Elfenbenkysten, Sør-Afrika og Kamerun. Videre så skal den flytende overgangen fra brun til blå være en visuell metafor for overgangen fra jord til himmel, hvor da den øverste delen av drakten er himmelen. De gule detaljene som er blandt annet i Pumalogoen og tallet på ryggen representerer solen som skinner ned på Afrika.

Fotballåret 2010 vil bli preget av Afrika, både på grunn av Afrikamesterskapet som får mer og mer oppmerksomhet, men også selvfølgelig fordi VM skal arrangeres i Sør Afrika. Fortjenesten Puma får fra denne drakten brukes tilforskningsprogrammer i Afrika, og spesielt omhandler dette utrydningstruede dyrearter på kontinentet som løver, elefanter, gorillaer og ørkenrever.

Gjør verden en tjeneste ved å kjøpe en drakt, trykk her for å kjøpe et eksemplar av Puma Unity Kit.


Puma Unity Kit Afrika 2010Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Relaterte artikler:Tags: puma, drakter, vm, 2010, afrika, fotballsko
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •