Fotball - Se bilder av den nye Nike Mercurial Vapor Superfly II FG!!

Sesongstarten 2011 er nært forestående og Nike Mercurial Vapor Superfly II kommer nå i ny farge. Lettvekteren til Nike har kommet i mange ulike fargekombinasjoner og nå er den her i en sort og oransj utgave. Fargen kan minne om den sorte og gule som ble lansert høsten 2009 - en farge som ble ekstremt populær.Nike Mercurial Vapor Superfly II er nå lansert i en ny fargekombinasjon, som nevnt tidligere er den mye lik fargekombinasjonen som ble utgitt av Superfly I for et drøyt år siden. Dette er en farge som Didier Drogba har brukt nå og da helt frem de siste kampene.

FORHÅNDSBESTILL NIKE MERCURIAL VAPOR SUPERFLY II FG HER

Nike Mercurial Vapor Superfly II FG har en overdel i supertynt Teijin, i tillegg er det flywire "tråder" i overdelen er som er laget av det ett materiale som heter Vectran. Dette materialet er sterkere enn Kevlar og gjør skoene meget stabile og gir en god passform.
FORHÅNDSBESTILL NIKE MERCURIAL VAPOR SUPERFLY II FG HER

Nike Mercurial Vapor Superfly II FG har en hel yttersåle i karbonfiber. Sålen har FG-knotter som er til naturgress, og det er knotter med hull i for redusert vekt. En teknologi som var ny på Nike Mercurial Vapor Superfly II er Sense Traction Technologyknotter. Dette er de to fremste knottene på innsiden av skoen som forlenges med 3mm når det er vått føre.Nike Mercurial Vapor Superfly II FG blir brukt av toppspillere som Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Dani Alves, Andrej Arshavin og mange andre stjerner i fotballverden.


FORHÅNDSBESTILL NIKE MERCURIAL VAPOR SUPERFLY II FG HER
Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!
Tags: nike, mercurial, vapor, superfly, ii, fotballsko, speed, ronaldo, drogba, lettvekt,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •