Fotball - Se skoene som Cristiano Ronaldo herjer med i LaLiga!!


Nike kommer stadig med oppsiktsvekkende kule fargekombinasjoner og her kommer en ny fresh farge i den populære Mercurial-linjen. Nike Mercurial Vapor Superfly II i denne hvite utgaven debuterte på føttene til superstjernen Cristiano Ronaldo, som denne sesongen har bøttet inn mål for Real Madrid og er en av hovedgrunnene til at hovedstadsklubben fortsatt har heng på lederlaget Barcelona.FORHÅNDSBESTILL NIKE MERCURIAL VAPOR SUPERFLY II FG HER

Nike Mercurial Vapor Superfly II FG har en overdel i supertynt Teijin, i tillegg er det flywire "tråder" i overdelen er som er laget av det ett materiale som heter Vectran. Dette materialet er sterkere enn Kevlar og gjør skoene meget stabile og gir en god passform.

FORHÅNDSBESTILL NIKE MERCURIAL VAPOR SUPERFLY II FG HER
Nike Mercurial Vapor Superfly II FG har en hel yttersåle i karbonfiber. Sålen har FG-knotter som er til naturgress, og det er knotter med hull i for redusert vekt. En teknologi som var ny på Nike Mercurial Vapor Superfly II er Sense Traction Technologyknotter. Dette er de to fremste knottene på innsiden av skoen som forlenges med 3mm når det er vått føre.


FORHÅNDSBESTILL NIKE MERCURIAL VAPOR SUPERFLY II FG HER


Cristiano Ronaldo med sine nye Nike Mercurial Vapor Superfly II FG,
 i Copa del Reykamp mot Atletico Madrid 23. januar 2011
Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!
Tags: nike, mercurial, vapor, superfly, speed, fotballsko, cristiano, ronaldo, laliga
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •