Fotball - Sluttspillet I UEFA Champions League Er I Gang!

Tirsdag var det duket for det alle fotballinteresserte har ventet på i en lang vinter, nemlig åttendelsfinalene i UEFA Champions League. Det ble en spennende kveld med god fotball, og de åtte lagene serverte oss syv mål.
FC Internazionale Milano 0-0 Manchester United FC

Det var som ventet en meget jevn og spennende kamp mellom de to gigantene. Første omgang var jevn, men det var bortelaget fra Manchester som styrte spillet. I andre omgang så viste Inter at de ikke vil selge seg billig i denne åttendelsfinalen. Mourinho hadde tydeligvis sagt noen kloke ord i pausen, for etter pause vste Inter seg fra en helt annen side og produserte flere sjanser. Det skulle likevel vise seg at dette ble kvelden for målvaktene, og Van der Sar skulle nok engang holde buret rent. Han brukte sitt viktigste redskap, Adidas Fingersave Allround keeperhanske, til å hindre spissene til Inter i å score. Med dette 0-0 resultatet så ligger alt til rette for et fantastisk returoppgjør på Old Trafford om 15 dager.
 Adidas Fingersave Allround keeperhanske
Arsenal FC 1-0 AS Roma

Arsenal er et lag som de siste årene ofte har klart seg bedre mot internasjonal motstand. Dette viste seg å stemme også denne gangen. Robin van Persie satte inn et straffespark etter 39 minutter. Etter en andre omgang hvor det var nok av store sjanser klarte ingen å finne nettmaskene, og det ble tilslutt van Persie som ble matchvinner med sine Adidas Predator Powerswerve HG+ Power fotballsko.
 
Athletico Madrid 2-2 FC Porto

På mange måter et møte mellom to outsidere i årets UEFA Champions League. Det startet med at Fernando Torres`gamle klubb gikk i føringen ved Maxi Rodriguez, men vinneren av turneringen fra 2004 FC Porto utliknet ved Lisandro etter halvspilt første omgang. Dette skulle imidlertid ikke bli omgangens siste mål, det skulle den tidligere Manchester Unitedfloppen Diego Forlan sørge for. Med litt hjelp av FC Portokeepern bruker han sine Adidas F50.9 Tunit til å sette inn 2-1. Heldigvis for FC Porto hadde de med seg en som ville bli tomålsscorer idag, Lisandro satte inn sitt andre mål for dagen med sin scoring i det 72. minutt. Med dette må man si at det er FC Porto som med sine to bortemål som har det beste utgangspunktet før returoppgjøret.
 Adidas F50.9 Tunit Diego Forlan
Olympique Lyon 1-1 FC Barcelona

I dette oppgjøret var det ingen mangel på en favoritt, FC Barcelona har levert fotball fra øverste hylle den seneste tiden i Primera Division. Det var likevel Juninho og Lyon som tok føringen tidlig i første omgang etter et nydelig frispark, som han utførte med sin Adidas Predator Powerswerve HG+ Power. FC Barcelona skulle imidlertid utlikne 20 minutter før slutt ved Thierry Henry. Juninhos fantastiske frisparkmål var likevel ikke nok til å ta skalpen til FC Barcelona, og det katalanske lager må anse seg selv som favoritter før returmøtet på CampNou om femten dager.
 Adidas Predator Powerswerve HG+ Power Juninho


Tags: fotball, fotballsko, championsleague, manchesterunited, inter, arsenal, roma, athleticomadrid, porto, lyon, barcelona
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •