Fotball - Spill VG VM-manager med Oslo Sportslager

VM i Sør-Afrika nærmer seg med stormskritt og det er nå klart at det blir et samarbeid mellom VG og Oslo Sportslager i managerspillet til årets store begivenhet. Det vil bli mange fine premier å kjempe om i denne konkurransen - både i hovedkonkurransen og i Oslo Sportslager sin egen gruppe inne i spillet.


Vi på Oslo Sportslager er stolte av å kunne presentere samarbeidet med VG i spillet VG VM-manager. Det skal spilles 64 kamper i sommerens VM og ønsker du ekstra god grunn til å følge lagene og deres prestasjoner så bli med i dette fasinerende og engasjerende spillet.

Det er fire gode grunner til å bli med på denne konkurranse:
  1. Man kan bevise for kompisgjengen at akkurat du har best peiling på fotball - man skyver all tvil til side med seier i denne konkurransen.
  2. Om mulig gjør man sommerens store begivenhet, om mulig, enda mer spennende enn det allerede er i utgangspunktet.
  3. Premiene i hovedspillet VG VM-manager - Hovedpremie: Reise til London, se Community Shieldkampen mellom Chelsea - Manchester United
  4. Premiene i Oslo Sportslageret sin egen gruppe - Gavekort til de tre beste på henholdsvis 1500 - 500 - 250 kroner.


Det vil i tiden fremover mot VM deles ut masse koder til lag i denne konkurransen, man setter opp laget sitt og når man kommer til betalingssiden så er det et felt der man skriver inn koden man har. Tjeneste koster 59,- men følg med så kan akkurat du motta en av de ca. 100 kodene vi har til å dele ut.
Tags: vg, fotball, vm, 2010, afrika, manager, adidas, nike, puma, repliqa,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •