Fotball - Steven Gerrard, Årets Spiller I Premier League!

Som første Liverpool spiller siden John Barnes i 1990 har Steven Gerrard blitt kåret til Årets spiller i Premier League av fotballreporterforbundet.
Steven Gerrard Adidas Predator Powerswerve Fotballsko

Liverpools kaptein har vært meget delaktig i Liverpools gode sesong. Det er lenge siden Liverpool har kjempet om Premier League tittelen så lenge som i år, og Gerrard har i år stått frem som Liverpools absolutt beste spiller. Den eminente midtbanegeneralen har scoret 23 mål i serie og cup. Noe som er svært imponerende for en midtbanespiller. Han er også nummer 2 på toppscorerlisten i Premier League, bare 3 mål bak Uniteds lynving Cristiano Ronaldo.

- "Stevens prestasjoner denne sesongen har vært av høyeste kvalitet. Hans vilje og evne har ført Liverpool opp i gullkampen i Premier League, og sikret at det blir spennende helt til siste slutt. Steven er helt klart på topp nå, og regnes som en av av de beste midtbanespillerne i sin generasjon", sier FWA-styreformann Steve Bates.

Hvilke 3 spillere syns du har vært best Premier League sesongen 08/09? Bruk kommentarfeltet under.Adidas Predator Power fotballsko Steven Gerrard


Tags: stevengerrard, adidas, predator, powerswerve, fotballsko
| Kommentarer [6]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av thor, 06.10.2009 22:45:13
ser jo vilke lag alle holder med når dere velger spillere

Skrevet av Pål André, 15.05.2009 14:36:48
1. Nemanja Vidic solid og god hele sesongen, kun en dårlig kamp i år. 2. Steven Gerrard den ene av to grunner til at Liverpool er med i tetkampen i år. 3. Fernando Torres den andre grunnen til at Liverpool er med i toppen i år.

Skrevet av Mikael Mathisen, 14.05.2009 19:14:34
1.Edwin Van Der Sar: Han har vært god hele sesongen for Manchester United og fortjener å være høyt i en slik kåring. 2. Steven Gerrard: Vært Liverpools viktigste spiller denne sesongen. Har avgjort kamper alene. 3. Cristiano Ronaldo: Var dårlig i starten, men har vist hva han kan i det siste, så han må jo være blant topp 3 denne sesongen.

Skrevet av Daniel Mathisen, 14.05.2009 19:08:10
sesongen. Men jeg har helt siden han kom til Manchester United sagt at han er verdens beste venstre back og i år har han vist det gjennom hele sesongen. En offensiv back som samtidig kan kan brukes på venstre kant.

Skrevet av Daniel Mathisen, 14.05.2009 19:06:52
1. Cristiano Ronaldo: Er egentlig ikke i tvil om at Ronaldo er PLs beste spiller denne sesongen. Han scorer masse mål og er alltid en stor trussel innpå motstandernes banehalvdel. Det eneste han bør jobbe med nå er å få vekk alle de negative holdningene, rett og slett vokse opp :P 2. Steven Gerrard: Har bare to ting å si om han, fantastisk fotballspiller og et stor forbilde for andre spillere. 3: Patrice Evra: Kanskje litt overraskende at jeg velger Evra som tredje beste spiller i PL denne

Skrevet av Chris, 14.05.2009 18:55:34
Ryan Giggs, Vidic, Ronaldo