Fotball - UEFA Champions League, 25 februar 2009

Fire nye kamper i UEFA Champions League ble spilt onsdag kveld. Det ble også denne kvelden scoret flere fine mål, Liverpool satte standaren med å slå Real Madrid på Santiago Bernabeu, mens Bayern München hadde lekestue med sine motstandere fra Portugal. Totalt ble det scoret ni mål på disse fire kampene.

Real Madrid - Liverpool 0-1

Rafael Benitez og Liverpool kom til mektige Santiago Bernabeu med håp om et bra resultat. Mange medier spådde på forhånd at Benitez var ferdig i Liverpool med tap. Gerrard startet på benken og Torres var halvskadet. Alikevel så klarer Liverpool å skaffe seg et bra resultat i Europa, og ingen blir overrasket, laget som har vunnet Champions League så sent som i 2005 tok skalpen til selveste Real Madrid i Madrid. Fabio Aurelio bruker sin Adidas adiPURE II til å legge et perfekt innoverskrudd frispark på hodet til Yossi Benayoun, og ballen sitter klistret i nettmaskene bak en sjanseløs Iker Casillas. Dette resultatet sto seg tilslutt og fornøyde Liverpoolfans kan gjøre seg klare til det som kommer til å bli en thriller på Anfield Road om snaue to uker.
 adidas adipure II aurelio liverpool
Chelsea - Juventus  1-0

Storoppgjøret mellom fjorårets tapende finalist og en italiensk gigant på vei tilbake i det gode selskap ble en tett og jevn affære som ble avgjort så tidlig som i det 12 minutt. Drogba mottar en stikkpasning i feltet, Chiellini opphever offsiden, og Drogba setter ballen utagbart i høyre hjørne for Buffon med sin Nike Vapor SL FG. Dette var en liten revansje for Didier Drogba som den siste tiden har slitt med spilletid og kritikk fra lagkamerater. Med dette resultatet så vil vi få en meget spennende kamp på Stadio del Alpi om snaue to uker.
 nike mercurial vapor marina iv fg drogba chelsea
Villarreal - Panathinaikos 1-1

Villarreal har aldri tapt hjemme på El Madrigal i Champions League. Hjemmelaget var også det førende laget, og store sjanset til tross, sto det 0-0 til pause. Marco Senna med sine Adidas Predator Powerswerve HG Swerve hadde god kontroll på kampen. Det skulle likevel vise seg at bortelaget Panathinaikos skulle score først etter at Karagounis sendte i vei et skudd fra nærmere 25 meter. Villarreal var rystet men fikk tilslutt sitt velfortjente mål på straffespark, tatt av den tidligere Manchester Unitedspilleren Guiseppe Rossi. Med dette klarte altså Villarreal å opprettholde den noe utrolige hjemmestatistikken i Champions League, og å redde noe av spenningen før returmøte i Hellas.
 adidas predator powerswerve hg swerve senna
Sporting Lisboa - Bayern Munchen 0-5

Det tyske storlaget fra München rullet i går over motstanderlaget Sporting Lisboa fra Portugal. Den franske stjernen Franck Ribery viste strålende form da han iført sine Nike Vapor IV FG startet scoringsshowet på en fremragende måte. En soloprestasjon etter 42 minutter hvor han dro av to spillere og avsluttet elegant til side for keeper satte standaren for resten av kampen. Den andre omgangen ble ren plankekjøring for den tyske maskinen. Det startet med mål av Miroslav Klose, fortsatte med straffemål av Ribery før Luca Toni ble dagens andre tomålsscorer med sine to mål på slutten av kampen. Med dette så skal det mer enn et mirakel til for at Sporting Lisboa skal få noe annet en trening ut av returmøtet i München. 
 nike mercurial vapor iv fg citrus ribery bayern munchen

Bli medlem av Oslo Sportslagers Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: championsleague, fotballsko, fotball, realmadrid, liverpool, chelsea, juventus, villarreal, panathinaikos, sportinglisboa, bayernmunchen,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •