Fotball - Vinn Tur Til London Og 2 Billetter Til Chelsea-West Ham!

I samarbeid med Adidas arrangerer vi nå en konkurranse hvor hovedpremien er midt i blinken for de fotballinteresserte! Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å melde deg inn i Oslo Sportslager Fotball på Facebook. Alle medlemmer pr. 20. januar er med i trekningen om fly t/r oslo - London, hotellopphold 1 natt og billetter til derbyoppgjøret mellom Chelsea og West Ham.
Du har altså muligheten til å vinne tur for 2 til London med overnatting og billetter til Chelsea - West Ham. Begge klubber holder til i London, så det kan garanteres stor stemning rundt denne kampen. Chelsea er en av favorittene til årets Premier League og er ett av verdens beste fotballag.

Kampen er foreløpig satt opp lørdag 13. mars.


Premien inneholder:
Fly t/r Oslo - London
1 natt på hotell i London
2 kampbilletter til Chelsea - West Ham


 
 
 

Siden 2000 har Chelsea og West Ham møttes 8 ganger i serien på Stamford Bridge. Dette har endt med 5 Chelsea-seire, 2 uavgjort og 1 West Ham-seier. På disse kampene har det blitt scoret hele 26 mål, noe som gir ett snitt på hele 3,25 mål pr kamp.
Stamford Bridge har en kapasitet på 42.055 tilskuere, og vil nok bli fyllt opp i dette derbyoppgjøret!


   

Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å melde deg inn i Oslo Sportslager - Fotball sin gruppe på Facebook. 20 januar trekker vi ut en heldig vinner blant våre medlemmer.

Klikk på bildet under for å gå til vår fotball Facebook gruppe:

 

TREKNINGEN BLIR GJORT 20 JANUAR.

  • Det er 18 års aldersgrense for å kunne gjøre bruk av premien (alternativt i følge med foresatte hvis ikke annet er avtalt). Oslo Sportslager er ikke ansvarlig for å skaffe til veie en ekstra reise eller på annen måte legge til rette for at foresatte kan reise sammen med en ikke myndig premievinner.
  • Om ønskelig, kan vinneren forlenge oppholdet i London, dette gjøres da på egen regning. Oslo Sportslager dekker fly og 1 natt på hotell.
  • Vinner må lage ett kort reisebrev, samt legge ved et par bilder fra turen som vi kan bruke på www.oslosportslager.no

NB! Les konkurranseregler her


Tags: fotball, chelsea, westham, stamfordbridge, drogba, anelka, essien, london
| Kommentarer [6]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av sindre brasetvik, 24.01.2010 14:13:31
YESSS! jeg vant!!

Skrevet av sindre, 17.01.2010 12:51:03
jeg har aldri vært i london, har alltid vært en trofast supporter av chelsea. chelsea står først uansett(L)

Skrevet av Trond Hulløen, 17.01.2010 11:45:31
Som West Ham supporter ønsker jeg å bestille rom i West Ham hotellet på Boleyn Ground. Lufta er så mye bedre på østkanten ;-)

Skrevet av Tore Ensrud, 17.01.2010 10:00:46
veldig bra sportsbutikk

Skrevet av TorMartin Sørensen, 17.01.2010 02:39:01
ahhh! det hadde vert sykt digg med en fotball tur te England !:D har sykt løst te å dra! å er ganske så lei alt annet en fotball for tiden så dette har vert drit gøy :D å det har fått meg i mye bedre humør..

Skrevet av John Moberg, 13.11.2009 20:25:41
West Ham er fra øst-London. Kjenner jeg som West Ham supporter blir veldig skuffa over at dere på Oslo Sportslager ikke er klar over dette. Etpar kampbilletter hadde sikkert gjort meg i bedre humør.

Skrevet av OsloSportslager, 13.11.2009 21:59:04     
Hei John, helt enig, dårlig research og artikkelen ble nok skrevet litt for raskt. Har forøvrig rettet på dette nå.