Fotball - Vinner av Tippeligaen 2010: Rosenborg BK

Tippeligasesongen 2010 er over og som så mange ganger før er mesterlaget fra Trondheim. Rosenborg Ballklubb har gjennomført en hel sesong uten tap og vant dermed Tippeligaen med syv poeng ned til Vålerenga på sølvplass.


En lang sesong er over og som i fjor er det Rosenborg, med gamlefar Eggen i spissen, som vinner årets Tippeliga. Rosenborg har denne sesongen spilt 30 kamper uten å tape en eneste av de. Det ble en slags seriefinale på Lerkendal mellom Rosenborg og Vålerenga på tampen av sesongen, og med seier 3-1 mot Oslo-bohemene så var det ingen tvil. Sist kamp Rosenborg tapte i eliteseriesammenheng er så langt tilbake som til 4. oktober 2009 (2-3 for IK Start). Denne statistikken er det bare å ta av seg hatten for, så blir det spennende å se om noen av utfordrerene kan klare å korte ned avstanden opp til de suverene vinnerene fra Trøndelag.

Avsluttningen av sesongen 2010 var også et endelig farvel med en av de største fotballspillere norsk klubbfotball har sett. Roar Strand er gjennom sine 21 sesonger i Rosenborgtrøyen blitt en klubblegende og et forbilde for mange unge og gamle spillere rundt om i landet.
I 1989 ble Roar Strand hentet til Rosenborg og når han nå legger opp etter 21 år i norsk toppfotball så er det med 21 trofeer i belte. Roar Strand er en gentleman innenfor fotballmiljøet, og norsk fotball kommer til å savne en spiller av hans kaliber - vi ønsker han lykke til videre med livet utenfor fotball.


Her er årets seriemestere:

Daniel Örlund
Mikael Lustig
Mikael Dorsin
Anthony Annan
Mattias Bjärsmyr
Roar Strand
Trond Olsen
Fredrik Winsnes
             Michael Kleppe Jamtfall
Morten Moldskred
Vadim Demidov
Steffen Iversen
Per Ciljan Skjelbred
Simen Wangberg
Alejandro Lago
Markus Henriksen
              Mushaga Bakenga
Gjermund Åsen
Bakary Saré
Rade Prica
Kjell Rune Sellin
Kris Stadsgaard
Abdou Razack Traoré
 

SKAFF DEG EN ROSENBORG-DRAKT HER!!Oslo Sportslager gratulerer Rosenborg!!

Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!
Tags: adidas, rbk, fotball, tippeliga, seriemester,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •