Fotball - Vinneren av VG Manager jobber hos Oslo Sportslager!!Konkurransen er over, vinneren er kåret og gledelig for oss på Oslo Sportslager var det en av våre ansatte som vant tilslutt.

Bilde av Åges siste lagoppstilling


Med over 1500 deltagere så har det vært en hard kamp de siste rundene om hvem som skulle stikke av med seieren. Etter nøye vurderinger før siste runde så gjorde Åge, som er ansatt på nettavdelingen hos oss, to bytter. Magne Hoseth og Veigar Pall Gunnarsson røk ut av laget, og inn kom Erik Nevland og Birkir Bjarnason. Dette viste seg å være meget gode bytter og Åge dro i land seieren.
På de 16 rundene konkurransen har holdt på har Åge økt verdien på laget sitt fra 50 millioner til over 70 millioner, og vant soleklart med en margin på over 600.000.

Premien er som kjent en VIP-losje på en av årets stor begivenheter, nemlig den norske cupfinalen, som i år står mellom det velspillende Strømsgodset fra Drammen og cupaskeladd og 2. divisjonsklare Follo. Vi håper Åge får en fin kamp med gode venner.


Oslo Sportslager gratulerer Åge med innsatsen!!

Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!
Tags: vgmanager, konkurranse, fotball,
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Asle, 10.11.2010 11:23:17
Hei Åge! Grattis med kule preime! Flaks at Follo slo ut Rosenborg da! Kos deg på VIPen!