Fotball - Who is Superfly??

   
 

 
Nike Mercurial Vapor Superfly III er lansert og i den anledning har Nike produsert noen filmer for å gi et bilde på hvem som spiller med Superfly. Se de kule videoene nedefor.IS CLINT DEMPSEY SUPERFLY?


 


IS MESUT ÖZIL SUPERFLY?


 


IS CRISTIANO RONALDO SUPERFLY?

 

SE BILDER AV DEN NYE NIKE MERCURIAL VAPOR SUPERFLY III HER


   


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: fotball, fotballsko, nike, mercurial, vapor, superfly, iii, cristianoronaldo, dempsey, mesutözil,
| Kommentarer [4]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Alexander Oslo Sportslager, 13.11.2012 14:13:56
Hei r10. Da er det kanskje greit med en sko som har god touch og bra tilslag. For eksempel så har du Nike Maestri, Nike Legend, Adidas Adizero og Adidas Predator som alle passer godt da de alle har god touch og rene tilslag på ballen. Mercurial Vapor kan også passe bra, men det er kun modell nummer 8 som har et materiale som kan sammenlignes med de andre modellene jeg har beskrevet. Passform er nok det viktigste, og jeg vil anbefale at du velger den skoen du synes passer best på foten.

Skrevet av r10, 11.11.2012 20:49:48
hei jeg spiller veldig teknisk fotball, skyter mye, har dere noen sko som passer til meg. (bare skriv modellen (ikke puma) ikke skriv Send en mail til fotball@oslosportslager.no med informasjon om bredde på fot, tidligere brukte merker etc. så skal vi finne en god modell til deg =) dette til meg

Skrevet av karn, 26.04.2011 16:41:56
hei jeg er 13 år og spiller beck jeg skyter hare pasninger og høye. sko str 39 tell 40 vet dere om en sko for mei

Skrevet av OsloSportslager, 27.04.2011 08:21:12     
Send en mail til fotball@oslosportslager.no med informasjon om bredde på fot, tidligere brukte merker etc. så skal vi finne en god modell til deg =)
Skrevet av Luwie, 11.04.2011 16:32:18
Hei Oslosportslager, jeg lurer på en ting: Kan dere anbefale en sko til meg? Jeg er 14 år, spiller kant ( Venstre&Høyre ) Dribbler mye, skyter mye & bruker som regel farta mi mot de fleste. Har dere noen tips? ( Gjør ikke noe om dere ikke kommer med noen eksakte typer, men bare det er innenfor Nike Mercurial Vapor Eller Nike CTR360 Elite osv.. ;-)

Skrevet av OsloSportslager, 13.04.2011 09:21:41     
Det kommer litt an på foten din også. Send en mail til fotball@oslosportslager.no med informasjon om bredde på fot, tidligere brukte merker etc. så skal vi finne en god modell til deg =)