Fotball Bootspotting - Flere lag i aksjon i helgen

Det nærmer seg ligastart for de største ligaene rundt om i Europa. Flere storlag var i helgen i aksjon, og vi har fulgt med på hvilke fotballsko som ble brukt.

Singapore - Liverpool 0-5

Liverpool tok sin første seier i årets Pre-Season mot Singapore. Det stoppet ikke før det stod 5-0 til Benitez disipler. Den ungarske spissen Krisztian Nemeth (20) scoret 2 av målene, dette var også hans første a-kamp for Liverpool. Nemeth spillte kampen med Nike Mercurial Vapor V FG. Torres (Nike Total90 Laser II FG), Voronin (Adidas Predator Powerswerve Power) og Riera (Adidas adiPURE II) stod for de andre målene. I neste kamp for Liverpool venter Espanyol, før de kommer til Oslo og møter Lyn på Bislett.
 

Nike Mercurial Vapor V FG Fotballsko Nemeth Liverpool

Barcelona - Al Ahly 4-1


Barcelona deltok i helgen på Wembley Cup. På fredag ble det 1-1 mot Tottenham, mens søndag ble det lettere motstand og vi fikk se ett Barcelona som lekte seg til seier mot Al Ahly. Først i 2 omgang fikk vi se Messi entre banen. Selv om dette var hans første kamp siden Champions League seieren mot United så det ut som han var i strålende form. Den Argentinske spissen spillte kampen ,som i Champions League finalen, med F50i Tunit. Målscorere for Barcelona var BojanSuarez og  Pedrito, Hany El-Agazy scoret målet for Al Ahly.

 
Adidas F50 i Tunit fotballsko Alexander Tettey Rosenborg

America - Chelsea 0-2

America og Chelsea møttes i det som var finalen i World Football Challenge som avholdes i USA. Chelsea vant kampen 2-0 etter mål av Malouda og DiSanto. Tidligere i turneringen vant Chelsea mot både Inter og Milan, de oppnådde dermed full pott i turneringen. Chelsea drar nå tilbake til England, hvor de møter Reading i sin siste treningskamp før de møter Manchester United i Charity Shield 9 august.

 

Adidas Predator Powerswerve Power Fotballsko DiSanto Chelsea
Inter - AC Milan 2-0

Nok en kamp fra World Football Challenge i USA. Både Inter og Milan hadde tilgode å vinne en kamp i denne turneringen. Til tross for Zlatans fravær ble kampen dominert av Inter, og de kunne til slutt juble over 2-0 seier. Begge målene ble scoret av nyinnkjøpte Diego Milito. Argentineren ble kjøpt fra Genoa i mai, hvor han scoret 24 mål på 31 kamper forrige sesong. Milito spillte kampen med Adidas adiPURE II.

NB!Dette var tredje gang på 101 år at disse to lagene møtes utenfor Italia`s landegrenser. ( Henholdsvis 1908 i Sveits, og i 1969 på Yankee Stadium, USA).
Adidas adiPURE II Fotballsko Tommy Knarvik Tromsø

Bli medlem av Oslo Sportslagers Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •