Fotball – Skaw cup 2011

Det var også i år klart for deltagelse i Skaw cup 2011. Lervik IF juniorlag, som hadde med en god del sisteårs juniorspillere hadde store forhåpninger denne gangen. For enkelte av oss var dette siste mulighet til å delta i en slik cup, og vi var derfor klare for å gi alt!

Vi ankom Skagen litt ut på dagen, men hadde god tid til å sjekke ut motstanderne, da vi ikke skulle gå ut på gresset selv før på kvelden dagen etter ankomst. Vi fikk også i år en tøff pulje med gode lag. Vi var med på nivå 2, noe som passet oss fint.

Lagene i gruppa vår var:
 • Sjömarkens IF
 • Skarphedin Fotball
 • Kapp/KolbuKK
 • Toten FK 2.

I gruppespillets første kamp stod det svenske laget Sjömarkens IF på motsatt banehalvdel. I denne kampen kom vi aldri helt igang, mye sutring og klaging på dommeren. Noe som førte til feil fokus. Uansett, vi vinner kampen fullt fortjent 2-1 etter mål av Olav (Adidas Predator X) og Jonas I. (Nike Mercurial Vapor V)

I gruppespillets andre kamp møtte vi ett av tre Toten lag som var med i turneringen, vår motstander var Toten 2. Treneren vår hadde før cupen bestemt seg for at vi skulle prøve en ny taktikk, og i denne kampen funket den perfekt. Vi lot ikke Toten komme til noen sjanser, og når vi da selv scorer på en del sjanser ender det med seier. Hele 5-0 seier ble det tilslutt, noe som smakte godt etter en litt svak start på turneringen. Målene ble scoret av: Mikael(Adidas adiPure SL) Fredrik I(Umbro Accerator SL), selvmål (skudd fra Fredrik I som ble styrt i mål), Mikael og Morten (Nike Total90 Laser II).

Kapp/KolbuKK var vår motstander i tredje og nest siste gruppespill kamp. Med seier i denne kampen hadde vi så og si vært sikret sluttspill. Dette var en lett kamp for oss, Kapp/KolbuKK kom til få sjanser og vi holdt nok en gang nullen. Kampen endte med 2-0 seier, ett resultat som burde vært større med tanke på antall sjanser. Målene ble scoret av Mikael(Nike Ctr360 Maestri II Elite) og Morten.

I gruppespillets siste kamp kunne vi ta det litt mer med ro. Skarphedin som var dagens motstander, hadde lite å stille opp med mot et Lerviklag i flytsonen. Det ble ikke bedre da keeperen deres valgte å ta en tidlig dusj, han sparket ned en av våre spillere. Kampen endte til slutt med 6-0 seier. Målene ble scoret av: James (Nike Ctr360 Maestri II), Mikael (Adidas adiPure III), Fredrik I, Emil (Umbro SL180), Markus (Adidas F50 Adizero Prime), og Emil igjen.


                                                  Turneringslivet nytes

Her har vi tabellen slik den så ut når gruppespillet var ferdig:


LAG Kamper Poeng
1.
Lervik IF
4  12
2. Sjömarkens IF 4  6
3.
Skarphedin Fotball  4  6
4.
Kapp/Kolbukk 4  4
5. Toten FK 2 4 1


Så var det klart for semifinale. Vi gikk direkte til semifinale da det ikke var nok lag med i turneringen til at det kunne bli kvartfinaler.

I semifinalen møtte vi Toten 1. Et lag som på papiret er bedre enn oss, og som hadde med seg rundt 50 juniorspillere fordelt på tre lag til Danmark. Nok en gang spilte vi en veldig bra kamp, og nok en gang var det ett Toten lag som ikke kom til noe særlig med sjanser. Målene ble scoret av Mikael.

Finalen var et faktum og motstander der ble Moss FK som hadde gått lekende lett gjennom gruppespill. Dette var ikke vårt første møte med Moss i cup-sammenheng. De vant denne turneringen på dette nivået med andrelaget sitt sist, og denne gang stilte de med førstelaget på samme nivå. Vi ble enige om at vi var godt fornøyd med turneringen, uansett hvordan denne finalen skulle gå. Finalen gikk absolutt ikke bra for vår del, vi tapte til slutt 7-0, noe som selvfølgelig var fullt fortjent. Vi er allikevel godt fornøyd med å ha vunnet sølv i Skaw Cup 2011!


                                                           Lervik IF - sølvvinnere i Skaw Cup 2011


Her er skoene som ble brukt under turneringen av Lerviks spillere:
 
   


  Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


  Tags: fotball, fotballsko, adidas, nike, puma, umbro
  | Kommentarer [0]

  Kommentarer

  •  


  •