Friske nyheter fra Norrøna sommer 2010

Vårens og sommerens nyheter fra Norrøna er på vei inn i butikken og vi ønsker å vise frem litt av nytenkningen i seriene /29, Fjørå, Dovre, Bitihorn og Finnskogen.
Den største stisykkelnyheten fra Norrøna er Fjørå equalizer™ langermet trøye og Fjørå Shorts. Stisykkeltøyet i Fjøråserien bærer preg av solide og gjennomtenkte løsninger for kvalitetsbevisste syklister.  Norrøna Fjørå stisykkeltrøye  Norrøna Fjørå stisykkel shorts
En annen godbit fra Norrøna denne våren er allsidige Bitihorn dri™1 multisportjakke og bukse. Her har Norrøna utviklet superlett skallbekledning til multisport, løping, stisykling og annen krevende bruk.
   Bitihorn Dri1 skall- løpejakke
Den tradisjonelle jaktjakken Dovre er forbedret med Gore-Tex Pro Shell-membran. Dovre-serien har i mange år vært Norrønas flaggskip, med velfungerende jaktløsninger og slitesterkt materiale.
 Norrøna Dovre pro Shell jaktjakke  
Livstilsserien /29 fortsetter med komfortabelt fritidstøy i friske sommerfarger. Et produkt i /29 serien det er verdt å legge merke til er /29 flex™ bo shorts. Navnet stammer fra testpersonene, som mente shortsen var så komfortabel at man kunne bo i den.
   Norrøna /29 Flex Bo Shorts
I Finnskogen jaktserie har Norrøna lagt til en svært allsidig turnyhet, jakt- og turbuksen Finnskogen hybrid™ Pants. Denne tur- og jaktbuksen har vind- og vanntett membran på fuktutsatte steder, samt fleksibel soft shell som sikrer god bevegelighet. Støysvak!
 Norrøna Finnskogen hybrid Pants tur- og jaktbukse  Tags: norrøna, fjørå, dovre, finnskogen, /29, bitihorn
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Svein Bergskaug, 04.05.2017 20:15:17
Mobil: 91126539