GREGORY ryggsekker

Er du på jakt etter ryggsekk? Da kan det være verdt å bli kjent med ryggsekkene fra kvalitetsmerket Gregory før du bestemmer deg. På Oslo Sportslager har vi stort fokus på kvalitetsprodukter, derfor er det helt naturlig å ha Gregory ryggsekker. Vi har et bredt utvalg, som dekker de fleste behov.

 

                                      
 

 
Vi  mener Gregory er et suverent valg for turnytere og entusiaster, basert på egne erfaringer med sekkene og den generelle kvaliteten på produktene. Det er ingenting som er overlatt til tilfeldighetene på sekkene fra Gregory, en av de mest anerkjente sekkeprodusentene på verdensmarkedet, med innovative løsninger, ergonomisk design og meget høy kvalitet.

 

Selv om du er en  bevandret fjellgeit er det godt mulig du ikke har hørt om Gregory. Helt fra Wayne Gregory startet opp i 1977 i California har de spesialisert seg på ryggsekker og perfekt tilpasning til hver individuelle person. I 2010 innledet Gregory et varig samarbeid med velkjente Black Diamond Equipment, og den snart 40-årige erfaringen med design, produksjon og innovasjon er ytterligere styrket.

 Hva er egentlig forskjellen mellom Gregory og andre ryggsekker? Det er i utganspunktet veldig enkelt: Man får det man betaler for.

Her har vi listet noen av de største forskjellene:

-Den største forskjellen ligger i bæresystemet. På dyrere sekker som er laget for å bære høy vekt bruker seriøse produsenter et avstivet hoftebelte. Dette har som oppgave å oppta vekten fra sekken og fordele den jevnt over hoftekammen. Om man har gått med tung sekk så merker man en markant forskjell da et dårlig hoftebelte har en tendens til å ”henge ned” og vekten belastes skuldrene i stedet for. På dette punktet ser man virkelig forskjell mellomen  kostbar og en billig sekk.

-Det er også en forskjell på skumfyllingen i hoftebeltet og skulderreimer. Der en billig skumfylling ikke kan fordele vekten over hele bredden klarer en kvalitetsreim å jevne ut presset på kroppen. Både for skulderreimer og hoftebelter betyr dette at de ikke trenger å være tykke og klumpete. Tykk og klumpete  skumfylling trekker til seg mer svette/regn/fuktighet som fort kan føre til gnaging.

-Om man kjøper en Gregory ryggsekk får man en sekk med rett rygglengde og størrelse på hoftebeltet da Gregory produserer sine sekker i XS-L størrelse på rygglengden. På de store sekkene kan man også bytte ut hoftebelte og skulderreimer slik at man får en optimal tilpasning til kroppsform. Ved ikke å ha muligheten til å regulere rygglengden har man også naturligvis færre deler, og mindre som kan bli ødelagt når man er på tur.

-Gregory har også satset stort på ”light’n fast” konseptet og de har mange meget lette ryggsekker av høy kvalitet. Lettvektsekkene fra Gregory bruker generelt lettere materialer, lettere glidelåser og gjennomtenkte løsninger for å spare de siste grammene.

-Man finner naturligvis smarte detaljer, spenner og reguleringsmuligheter på alle ryggsekkene fra Gregory. Alle sekkene er konstruert, testet og nøye gjennomtenkt før de slippes ut på det kommersielle markedet. Gregory lager sekker til skikjøring, toppturer, klatring, dagsturer, lengre turer, ekspedisjoner osv.

 

 

Link: Finn alle våre Gregory ryggsekker HER!

Her er noen smakebiter:

Denali Pro
Palisade 80

Deva 60


Z 55AlpinistoArrebaTorre 33Diablo 6
 

Finn hele vårt utvalg av ryggsekker HER!
Tags: gregory, ryggsekk, ryggsekker
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av AnneGrete, 05.12.2014 10:00:01
Ønsker en guide på rygglengde i cm I forhold til Gregory sin inndeling. Finnes dette tilgjengelig?