Gregory Z55 Ryggsekk - Fullt fokus på naturen

GREGORY Z55 har alt du kan ønske deg i en lett og komfortabel tursekk. La fokuset ligge på naturen, GREGORY Z55 er en sekk du glemmer at du har på ryggen.
Amerikanske Gregory har helt siden sin spede start på 1970-tallet laget meget gode tursekker. Utviklingen av bæresystem har hele tiden vært i fokus, og dette har resultert i sekker som sitter ekstremt bra på ryggen. Så å si alle Gregorys tursekker kommer i flere størrelser slik at de passer forskjellige rygger. Å lage forskjellige faste størrelser er litt dyrere enn å lage en justerbar sekk, men det blir tilsvarende bedre. Både når det gjelder bærekomforten og, når det kommer til vekt. Gregory Z55 er inget unntak fra dette. Den har overlegen bærekomfort, selv om du skulle pakke sekken full med tunge ting. Bæresystemet er også konstruert slik at det gir svært god lufting til ryggen. Med sitt patenterte JetStream LTS Suspension bæresystem blir det til enhver tid transportert luft til ryggen, uten at sekken blir ustabil.
I tillegg til å ha et fantastisk bæresystem har Gregory Z55 svært mange smarte løsninger. Du har alltid full tilgang til innholdet i sekken. Sekkerommet kan åpnes både fra toppen, og fra sidene. Ytterst sitter en stor kengurulomme som alltid er lett tilgjengelig, perfekt for jakken på dager med vekslende vær. Gregory Z55 har også små sidelommer, og lommer på hoftebeltet, slik at du alltid har småting tilgjengelig selv om sskken sitter på ryggen. Z55 i alle hovedlinjer og detaljer det perfekte alternativ for turer både i høyfjellet, og i skog og mark. Vi er stolte av å kunne tilby dette praktproduktet.

Jetstream from Gregory Packs on Vimeo.
GREGORY Z55 KAN DU KJØPE HER:

Tags: gregory, z55, z55, z55, z55, bestitest, testvinner
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •