Hard Rocx- et norsk kvalitetsmerke!

Hard Rocx startet sin sykkelproduksjon med modellen "The Cambrium" i 1993 og siden har det bare gått én vei med dette norske sykkelmerket. Fra sitt hovedkvarter i Asker blir syklene designet etter norske behov og syklene understreker Hard Rocx' slagord "Lett-Balansert- Rask". I år er sykkelkolleksjonen utvidet med flere modeller og nylig tok Greg Saw historiens første NC-seier på en 29'er- nemlig Hard Rocx' nyhet "Circo Volante"

Hos Hard Rocx har alltid kvalitet, design og vekt stått i fokus. Oslo Sportslager har vært forhandler av Hard Rocx i mange år og har et nært samarbeid med sykkelekspertene fra Asker. Syklene har blitt tatt veldig godt imot av de mer aktive syklistene og siden 2004 har Hard Rocx vært det mest brukte merke i Birkebeinerrittet. Syklene er velprøvde, solide og oser av kvalitet. Nytt i år er en kolleksjon av 29" sykler. Her er noen av modellene vi har satset på i år:Dette er teamsykkelen fra Hard Rocx. Spekket med det beste av det beste. Den ekstremt lette og stive Race 8 STASIS rammen holder underverket sammen. Sykkelen er satt opp med en full Shimano XTR- gruppe og Formula R1 bremser. Hjulsettet er det fantastiske NoTubes ZTR Alpine som etter hvert har blitt en standard på de lette syklene. Eikene er sveitsiske DT sine lette og stive SuperComp og sammen med nav fra American Classic blir dette et av de raskeste og letteste hjulsettene på markedet. Setepinnen er noe av det aller beste og letteste fra Syntace, styret er Ritchey WCS carbon og stemmet er Ritchey WCS. Den ekstremt stive og driftssikre gaffelen fra Fox sørger for den nødvendige tryggheten ned de bratteste bakkene og gir minimalt med vibrasjoner ved kraftig oppbremsing.

Alt i alt er dette den perfekte rittsykkelen og passer deg som har ambisjoner i sommerens turritt. Geometrien er gjennomprøvd og forbedret gjennom mange år og Helium- serien fra Hard Rocx er blant norges mest brukte og mestvinnende rittsykler.

Pris: 39.990,-


Hard Rocx Circo Volante
Best i test Sykkelmagasinet nr. 5/2011Årets store nyhet fra Hard Rocx (bokstavelig talt) er Circo Volante. Dette er det første året Hard Rocx satser på 29" sykler og den har allerede blitt tatt meget godt imot av Hard Rocx sitt racingteam. 29" har kommet for å bli! Allerede i årets NC-ritt "Terrengsykkelrittet" kom de store hjulene til sin rett og vinneren Greg Saw sa at han aldri hadde klart å vinne dersom han hadde syklet på en 26". Dette er en meget god rittsykkel til en grei pris. Her får du Hard Rocx sin Race 9 ramme som kun veier 1250 gram. Dette er meget lett i 29" segmentet. Men det er ikke bare vekta som er godt ivaretatt- også stivhet og balanse står i fokus. Sykkelen er meget lettkjørt med den kjente Hard Rocx- geometrien. Girsystemet er Shimano XT bak og Sram X9 foran som sammen med Shimano XT girskiftere gir problemfri og presis giring. NoTubes Crest 29'er bygd på Shimano XT nav sørger for et lett, stivt og driftssikkert hjulsett. Dempegaffelen fra Fox har både returjustering og lockout samtidig som den innehar den kjente Fox-kvaliteten. Denne gaffelen er blant de aller stiveste gaflene til 29'er!

Pris: 21.999,-
Cambrium er virkelig ur-Hard Rocxen. Denne modellen har vært i Hard Rocx' sortiment siden starten i 1993 og er en av de virkelige bestselgerne. En fantastisk god sykkel som ligger akkurat under 10.000 kronersgrensa. Her får du en kvalitetssykkel med gode komponenter i alle ledd. Race 2 STASIS ramme med RST F1rst Air Platinum med lockout. gir en responsiv og balansert sykkel. Girsystemet er Shimano XT både foran og bak sammen med Deore girhendler gir presis og kontant giring. Hjulene er bygd opp rundt driftssikre Shimano Deore nav med Mavic 317 Disc felg. I tillegg har sykkelen meget gode skivebremser av typen Avid Juicy 3. Vekta er på lave 10,9 kg og alt i alt er dette et meget godt kjøp i 10.000 kronersklassen.

Pris: 9.999,-Nok en klassiker fra Hard Rocx. Shock Machine er en modell som også har vært med lenge og som bare har blitt bedre og bedre med årene. I år er sykkelen bygd opp på en Race 1 STASIS ramme med en RST Capa gaffel med lockout. Girsystemet er bra med Shimano Deore bak og Acera foran. Kranken er en Octalinkkrank fra Shimano som er meget driftssikker og gor deg masse sykkelglede i mange år framover. Skal du bremse er det ingenting å være redd for. Hydrauliske skivebremser fra Shimano holder høy kvalitet og gir fantastisk bremsekraft. En veldig god modell for deg som tar turen ut i marka og gjerne vil begynne å trene på terrengsykkel!Tags: hardrocx, hardrocx, sykkel2011, sykkel, terrengsykkel, mountainbike, mtb, rittsykkel
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •