Helt ny serie innen sykkelklær endelig i butikk og på nett, kun på Oslo Sportslager!

Som eneste butikk i Norge er vi stolte av å presentere Danny Shane for det norske sykkelmarkedet. Med fokus på design og høyteknologisk materiale er Danny Shane det nye store innen sykkelbekledning. Dette er bare en forsmak på hva som vil komme fremover. Vi har fått inn noe av sortimentet allerede nå i sommer, men venter enda flere fete modeller våren 2014.

Danny Shane legger vekt på råkult design samt komfortable og smarte løsninger. Etter tre år med testing og forskning lanserte Danny Shane i 2009 en kolleksjon med sykkelklær og tilbehør. Etter nitidig søk etter det beste og nyeste innen miljøvennlig stoff, og et tett samarbeid med eksperter på aerodynamisk design, ble resultatet en kolleksjon som er like nyskapende som den er stilig.

Danny Shane's produkter er laget i moderne tekstiler og med et oppsiktsvekkende design. Merket ble laget i troen om at design og ytelse kan gå hånd i hånd.


"Born from our desire to create cycling apparel unique and compelling in design, DannyShane delivers state-of-the-art Eco-Performance technology"Retrospective:

En kolleksjon som kombinerer klassiske stilarter fra fortiden med det nyeste innen teknologi og materiale

     
 Berkley sykkeltrøye herre
 


"Our iconic style and planet-friendly fabrics offer unsurpassed quality, fit and comfort; yet perform in even the most demanding conditions"   
 Rigby sykkeltrøye dame


"Our Mission is to create compelling apparel and elements that bring meaningful complements to the life of our customers"   
 Rigby sykkeltrøye herre


"Each piece is designed in Austin, Texas, inspired by deep European cycling history and ever-evolving technology. Our garments feature the latest technological advances and are based on sustainable eco-friendly fabrics"   
Shelby S2 Race BIB herre"Our Vision is to create a lifestyle brand retrospectively inspired, bold in design, deep in eco-intelligence, and appealing to many"Tartan:

En kolleksjon med dype teppefarger som kombineres med den nyeste innovasjonen innen miljøvennlig stoff.
 
   
Londonderry sykkeltrøye herre

   
Londonderry sykkeltrøye dame


   
Rockland sykkeljakke herre
                   

-Bamboo White Ash


Overdelene er laget av 50-55% Bamboo White Ash-materiale som er det nyeste innen naturlige fibre, som i tillegg til å være estetisk også er miljøvennlig. Materialet har naturlig ventilasjon, er fukttransporterende, har luktmotstand, anti-statiske egenskaper og har en holdbarhet og mykhet som ikke kan matches.
Bibshortsen er laget av 70% nylon.

Dette er bare en smakebit av hva som vil komme i butikken til våren, sammen med de varene vi allerede har i butikk og på nett.
Tags: sykkelutsyr, sykkelklær, dannyshane, nyheter2013, syklist
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •