Her er noen av sommernyhetene fra Norrøna

Vi har et stort utvalg i dameklær fra Norrøna. Her får du en liten oversikt over noen av sommerens damenyheter fra Norrøna.
Norrøna /29 Flex Bo Shorts, dame '09 

Norrøna /29 bo shorts er en allsidig og stilig shorts for turer, klatring eller surfing. Norrøna /29 bo shorts er en lett shorts i stretch med laminerte glidelåser designet for sport og aktiv fritid. Utmerket pusteevne og DWR, behagelig passform i softshell og limte sømmer sørger for komfort og fleksibilitet.

 Norrøna aero 60 jakke dame

Norrøna Bitihorn aero 60 jakke er den superlette versjonen fra Norrøna med sine 180g! Bitihorn aero 60 vindjakke er utviklet i vindavvisende, pustende og resirkulert materiale. Norrøna Bitihorn er løvtynn og passer alltid med på tur.

 Norrøna /29 Singlet, dame '09

Norrøna /29 singlet har tynt, pustende pustende stoff i økologisk bomull som gjør den til perfekt tilbehør til et par jeans på aktive, elelr late dager. /29 Singlet er lett ig superkomfortabel med god stretch og en søt feminin pasform.

 Norrøna Bitihorn flex1 softshellbukse dame

Norrøna Bitihorn flex1 Zip-Off bukse er fleksibel bukse eller shorts. Utviklet i det slitesterke og svært pustende softshellmateriale flex™1 er Norrøna Bitihorn en meget pålitelig turbukse man lett blir glad i.

   
   


Tags: norrøna, nyhet, shorts, jakke, singlet, bukse,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •