Høydepunkter fra Eurobike og Interbike 2016

For sykkelinterresserte er det to store arrangementer som får øynene til å trille, og vannet til å renne i munnen, nemlig Eurobike og Interbike. Dette er de to største og viktigste sykkelmessene, og arrangeres i henholdsvis Friedrichshafen i starten av september, og i Las Vegas i midten av september. Her presenteres det meste av sykler, utstyr, klær og sko for neste sesong, og utvalget er enormt. Vi var selvfølgelig på plass på begge messene, og under ser du noen av høydepunktene som du vil finne oss hos til neste år.

 

Colnago Concept

Aero, aero, aero.. Neste år skal det være aero!

Concept var en de store nyhetene på landeveissbiten. Italienernes aller første fullblods aerosykkel ser og virker utrolig gjennomført. Navnet stammer fra Colnago sin aller første karbonsykkel, som ble produsert tilbake i 1986 gjennom et samarbeid med Ferrari. Oppgitt rammevekt på 990g, gaffelvekt på 400g, direktemonterte bremser foran og bak, 20W raskere i 50 km/t enn C60 og plass til 28mm dekk.. Ja takk! Mer info og forhåndsbestilling av denne sykkelen kan gjøres ved å sende en epost hit. Sjekk også våre andre Colnago sykler her.

 

   

Scott Addict/Speedster Gravel

En av de mest økende trender i sykkelmarkedet er såkalte Gravel sykler. Dette er sykler ment for lange turer på grus, stølsveier og kjerreveier, enten med eller uten oppakning. Med en dekklaring for stadig bredere grusdekk, og med en geometri slakkere enn en CX, vil en Gravel sykkel ha et utrolig bredt bruksområde. Syklene kommer utelukkende med skivebremser for best bremsekraft, og festemuligheter for skjermer, sykkelvesker og bærere. Scott sin Addict og Speedster Gravel kommer i både aluminium og karbon, og enten med 1x11 eller 2x11 girsystem. Valget er ditt! Mer info og bestilling av sykler får du ved å sende oss en epost her. 

 

 

 

Scott Spark

For 2017 er Scott sin allsidige og populære Spark forbedret og ny på alle områder. Lettere, stivere og raskere! Spark kommer i tre modellserier, en RC med 100mm vandring, Plus med store dekk og 120/130mm vandring og vanlig Spark med 120mm vandring. Enten en liker 27,5 eller 29 tommers hjul, så finnes det en Spark for alle, uansett bruksområde og størrelse på lommeboka. ​​Mer info og bestilling av sykler får du ved å sende oss en epost her.

 

 

 

Shimano Dura Ace 9100

På girsiden skjer det også veldig mye for 2017. En av branjens største tungvektere hadde mye nytt og vise frem. Shimano sin toppgruppe, Dura Ace, kommer i en modernisert og oppgradert versjon. Dura Ace 9100 er fortsatt 11 delt, men har bla hydrauliske skivebremser på Dura Ace nivå, og for første gang, en egen kraftmåler. Den er i tillegg pent integrert i kranken, lekkert! Gruppen kommer i ny og mørkere finish, og ser utrolig bra ut. Gruppa leveres selvfølgelig i en elektronisk Di2 versjon også. Gruppen ventes å være tilgjengelig ila. sen høst/vinter. Ta kontakt med oss på epost her for informasjon og priser.

 

          

 

 

Sram XX1 Eagle 1x12

Sram sin XX1 Eagle har det vært mye snakk om en stund, og på Eurobike fikk vi endelig klådd og tatt på den. Med en oppsiktsvekkende stor kassett med hele 12 drev, har Sram igjen satt standarden på terrengfronten. Utvekslingen på kassetten er hele 10-50 og størstedrevet er større en voksen mann sin hånd! Eagle kommer i en XX1 og en X01 variant, og er kun for 1x12. Forvent mange sykler hos oss med dette til neste sesong. Sram XX1 Eagle er på lager! Trenger du mer info? Send oss en epost her. 

     

  

 

Notubes hjul

Hele 6 nye hjulsett kommer Notubes med til neste sesong. Allerede kort tid etter deres nye MK3 hjulsett serie, kommer de med en serie med noe rimeligere hjulsett. S1 hjulene kommer som Crest, Arch og Flow, mens deres nye hjulserie for Plus sykler heter Sentry, Major og Baron. De tre sistnevnte leveres i alle 3 hjulstørrelser, og er har en innvendig bredde på henholdsvis 32-, 35- og 38 mm. Her finner du lett et hjulsett som passer for deg, enten det er dine første hjul, eller som hjulsett nummer 5! Se forøvrig vårt utvalg av Notubes hjul her.

 

 

 

Supacaz holker og styretape 

Markedets kanskje mest fargerike og iøynefallende styretape kommer fra amerikanske Supacaz. Populær både pga. et bredt fargespekter, men også pga. overlegent grep og god holdbarhet. Godt nok for Peter Sagan og Mark Cavendish, bra nok for deg? Vi har allerede et godt utvalg av Supacaz, og mer ventes inn ila vinteren. Sjekk ut alle produktene våre fra Supacaz ved å trykke her.

 

 

 

Maxxis sykkeldekk

For 2017 kommer Maxxis med mange spennende dekk. Utvalget deres er stort, og de har dekk til alt ifra racer og asfalt til steinete utforløyper. Graveldekk, eller grusdekk vokser stort til neste sesong, og Maxxis har mange godt egnede dekk for norske veier og stier. Ellers er tanwall (lyse sidevegger) tilbake i mange av de mest populære modellene slik som Ikon, Ardent og Minion. Ellers kommer det flere nyheter til sykler med Plus dekk (2.8-3.0 tommers dekkbredde) og Fatbikes. Se utvalget vårt av Maxxis dekk her. 

 

 

 

Suplest racer- og terrengsko

Sveitsiske Suplest kom med en splitter ny sko på årets Eurobike. Suplest Aero er en sko med lissesnøring, samt en glidelåslukking som gjør skoen superaero og veldig rask. En ny favoritt for oss som jager hvert sekund og hver watt! Se skoene til venstre i bildet, i hvit, sort eller rød. Ellers kommer Suplest med flere kule terrengsko, både for XC og for sti- og enduro. Utvalget vårt av Suplest sko ser du her.

 

 

 

"Bikepacking" sykkelvesker.

Såkalt "bikepacking" er noe du virkelig kommer til å se, lese og høre mye om fremover. Oppakningsvesker til lange oppdagelsesturer er i vinden, så enten du sykler med racer, cx eller stisykkel finnes det vesker som er tilpasset din sykkelramme. Store setevesker, styrevesker og rammebager gjør at du får med deg alt du trenger for turer langs veier og stier, med eller uten telt. Se vårt utvalg av sykkelvesker her. 

 

 

 

 

Vi gleder oss allerede stort til sykkelsesongen 2017!

 Tags: eurobike, interbike, colnago, scott, shimano, sram, notubes, supacaz, maxxis, suplest, ortlieb
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •