Hvorfor velge Mountain Equipment?

Mountain Equipment er et ganske nytt merke hos Oslo Sportslager. Det er faktisk et ganske nytt merke i Norge. Men firmaet er på ingen måter noen nybegynnere i dette spillet. De har laget produkter for kresne friluftslivsfolk siden 1961.


Mountain Equipment er et britisk selskap som passer vår profil veldig godt. De lager produkter av svært høy kvalitet, og er det noe vi liker, så er det å "fore" våre kunder med de til enhver tid beste og sprekeste produktene på markedet.

Mountain Equipment er spesialister på dun, Gore-Tex, fleece og syntetiske produkter. Siden 1961 har de laget kompromissløst ekspedisjonsutstyr. De har støttet over 100 ekspedisjoner til Everest, en rekke ekspedisjoner til Nordpolen, Sydpolen og flere andre ugjestmilde hjørner av verden.

Mountain Equipment har befestet sin sterke posisjon ved å holde en kort vei mellom forbruker og produksjon for å optimalisere sine produkter ved å bruke erfaringene fra noen av vår tids største polfarere og klatrere som Sjur Mørdre og Dave MacLeod.
Ett godt eksempel er dunjakken Greenland Jacket som er spesialdesignet for ekpedisjonsbruk og ekstreme nordiske forhold. Her har trollmenne fra England latt Mountain Equipments norske avdelig fått fritt spillerom og hentet erfaringer fra noen av verdens råeste eventyrere.

Den røde tråden gjennom Mountain Equipments bekledning er å bruke førstehåndserfaringer fra det utall av profesjonelle ekspedisjoner og klatrere de støtter. I tillegg henter de inn uvurderlig informasjon fra gamle utendørsforeninger som British Mountain Guides og tradisjonsrike British Association Snowsports Instructors.

Produktene de laget er for deg som vil ha det beste. Uansett om det er en sovepose av dun eller syntet, eller en skalljakke for tinderangling.
Produktfinishen er etter vår mening uimotståelig, og den erfarte kvaliteten er strålende. Vi har så stor tro på Mountain Equipment at vi har valgt å satse stort på merket.

Når det gjelder passform, så er dette plagg laget for aktive folk. Både menn og damer som liker strømlinjeformete plagg, bør ta en titt på kolleksjonen fra Mountain Equipment. Du vil ikke bli skuffet.

En annen ting vi setter pris på, er at de ikke er redde for å sette farge på tilværelsen. Bare se på fargeutvalget i både sovepose-, dunjakke- og skallplaggutvalget.

SE SOVERPOSER FRA MOUNTAIN EQUIPMENT HER!

SE SKALLJAKKER FRA MOUNTAIN EQUIPMENT HER!


SE DUNJAKKER FRA MOUNTAIN EQUIPMENT HER!


Tags: mountainequipment, dunjakke, dun
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av TM, 18.08.2015 21:14:46
Mountain Equipment (ME) er ikke ett nytt merke i Norge. Jeg kjøpte min første Mountain Equipment dunjakke (Annapurna), høsten 1987 fra Skandinavisk Høyfjellsutstyr på Hemsedal. Skandinavisk Høyfjellsutstyr leverte den gang Mountain Equipments produkter til flere sportsbutikker i Norge, samt at de også hadde et proft opplegg mht service, med norsk samarbeidspartner med kompetanse på reparasjoner av dunprodukter. Mountain Equipment var på 1980 tallet det desidert mest foretrukne merket på Mt. Eve