KLATRING - Slakk Line

Klatring - Slakk line er en perfekt sommeraktivitet. Med små enkle midler gir slakk line deg masse glede og god trening. Gründer og hovedpersonen bak slakk line hadde en inføring blandt de ansatte i fjellavdelingen.
SE VÅRE SLAKKLINE PRODUKTER HER

KLATREUTSTYR - Slakkline er glede! Slakkline er kort fortalt å spenne opp en line mellom to trær og å balansere på den. Det virker jo ved første tanke umulig, men de fleste klarer å gå noen skritt allerede etter noen timers trening. Mennesker har gått på line siden tidenes morgen, men aldri hatt egnet utstyr for det.
Slakkline ble etablert våren 2004 på bakgrunn av stor interesse for Slakkline. Det hele begynte som lek og glede på en klatretur i Yosemite, USA. Vi erfarte at Slakkline er velegnet som trening, avslapning, lek og hygge, men kanskje viktigst av alt: Det er sosialt inkluderende, enten du leker med små barn i Karibien eller med vennene dine i Frognerparken.


Hvem går på slakkline, og hvorfor?

Her er det få begrensninger. Visste du at Arne Næss Sr. gikk på line? Vi har sett 5-åringer gå alene over lina! Mange av våre kunder benytter slakkline som en form for trening: uansett hvilken idrett man bedriver så er fysisk og psykisk balanse, samt kordinativ beredskap viktige elementer.
 
 
     
  Produktene:

Iet slakkline-sett finner du alt du trenger for å komme igang: Slynger, karabinere samt en line. Slakk line har utviklet et et genialt system hvor linen og karabinerne utgjør strammesystemet, derfor selger vi et brukervennlige sett, alt inkludert som bare veier en drøy kilo!
 
     
  Triks:

Det finnes ingen begrensing annet enn fantasien når det gjelder hva som er mulig å utføre. Men du kan prøve dette først: Gå forlengs, gå baklengs, gå sidelengs, gå med hendene i lomma, lukk øynene, ligg på lina, sitt på lina, hopp på lina, hopp av lina....... men vær forsiktig og finn et sted med fint underlag, eksempelvis sand eller gress.


Hør intervju med Christian Schau gründer mannen bak slakk line i Norge.
Klikk på bildet for å lese mer:


   

Small Slakkline Sett 1299,-

Medium Slakkline Sett 1799,-


Har du bilder av slakk line i bruk? Send de til oss og vær med i trekkningen av et gavekort. Har du synspunkter eller kommentarer del de med andre under.


Tags:
| Kommentarer [4]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av lakse97, 18.10.2009 21:01:32
skikelig kul side as

Skrevet av katie me(d)lua, 05.07.2009 12:17:33
@uten lue: Det kan dere sikkert.

Skrevet av uten lue, 11.06.2009 17:31:09
Kan vi som ikke bruker lue om sommeren også få kjøpt slakk line?

Skrevet av Åge A, 11.06.2009 15:53:44
Levva livet på slakk line!!