Langrenn - Les Hvordan Rustad I.L Benytter Høstukene

Kunnskap er informasjon kombinert med erfaring. Det er nettopp kunnskap Morten Tomter som jobber i vår langrennsavdeling skaffer seg i idylliske Ramsau. Sammen med Rustad I.L tester han langrennski og skismøring på høyder opp mot 2700 moh. Kunnskapen kan du som vår kunde nyte godt av til vinteren. Her kan du lese et kort referat fra Morten.
langrennski rustad IL Ramsau
På Plass i Ramsau.

Noen høstuker i Østerrike / Ramsau er kansje den beste inspirasjonskilden til oss som driver med langrenn på topp konkurransenivå. Ramsau, som ligger et par timers kjøring fra Munchen er kjent for sine fantastiske treningsforhold enten på snø eller barmark.
Det at man kan trene på høyder fra 700 til 2700 moh gjør at stedet kan tilfredstille alle.
Når opptil 1000 skiløpere slynger seg rundt oppe på breen opplever man en treningsatmosfære som er helt unik.
 
   "The ski area of Lammertal Dachstein-West lies in the region of Salzburg in Austria"
For oss som jobber med å utvikle løpere er det helt avgjørende å være en del av av et slikt miljø. Løpere fra alle verdensdeler er samlet her og man merker at trykket på trening i alle varianter er intensivt, da blikket for mange utøvere er rettet mot OL i Vancouer.
Vi har hittil hatt et fantastisk treningsopphold med gode skiforhold og +20-25 grader nede i dalen.
Dachsteinbreen er akkurat nå den eneste breen i mellomeuropa som er mulig å trene på etter en mild og snøfattig sommer / høst i høyden.
 
   "Det helt avgjørende å være en del av av et slikt miljø."
 Ellers er vi igang med testing av spenn og konstruksjoner på nye klassisk- og skøyteski. Testene har vært positive hittil og årets skiproduksjon ser veldig bra ut.
Vi driver også med langtidstesting av nye festeprodukter på breen. Med økter på 3-5 mil finner vi fort ut om disse produktene tilfredsstiller krav til slitasje og funsjonalitet.
Bresnøen varierer fra kornet til fin, har ekstrem skarphet, været fra sol til tåke og vind. Så her finner vi hva som fungerer best og hva som ikke holder mål.
 
   "Vi har hittil hatt et fantastisk treningsopphold"

Så da er det bare å se fram mot en flott høst- og vintersesong for OSLO SPORTSLAGER med topp salg, god service og masse trening, basert på gode forberedelser.

Sportslig hilsen
Rustad I.L og Morten Tomter


Les også: Slik finner du rett langrennski
Les også: Bli med på snøsamling


Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •