Langrenn - Ny Swix stav - Swix Triac 1.0 Har Landet I Torggata!

Swix Triac 1.0 er endelig i butikken! Svært begrenset antall denne sesongen. skal du sikre deg et par må du være rask! Dette er årest STØRSTE langrennsnyhet! Staven finner du her

Hva er nytt med Swix Triac 1.0? Vi gir deg her noen fakta om Swix Triac 1.0.


STROPP OG HÅNDTAK:

Den nye låsemekanismen til Swix Triac er plassert på motsatt side sammelignet med tidligere modeller og skal gi bedre tilpasning til forskjellige håndstørrelser. Det nye designet skal også gi økt tommelstøtte og at mest mulig kraft overføres til håndtaket.

Swix Triac har også fått nytt kilesystem med forbedret låsemekanisme.
Swix Triac 1.0
   
RØRET:

Røret til modellen Triac er den store forskjellen samenlignet med tidligere skistaver. En trekant omgitt av en sirkel har mindre omkrets enn sirkelen. Ved å bruke en trekant form trenger man mindre materialer og man sparer vekt.
Avstanden fra senter til ytterkant av røret bestemmer stivheten på røret.  En trekant har samme avstand fra senter til hjørne som sirkelen, men bare i tre retninger. Ved å orientere hjørnene i optimal retning, kan vi oppnå samme geometriske stivhet (om ikke bedre) med mindre materialer og redusere totalvekten på røret.
 Swix Triac 1.0
   
TRINSEN:

Trinsen til Swix Triac har forbedret vekt og man har sluttet å bruke lim for å feste trinsen til stavtuppen. Et låsesystem skal sikre 100% kobling mellom trinsen og skaftet.
 Swix Triac 1.0Vi vil komme tilbake med fyldigere tester av Swix Triac 1.0 når vi legger den ut for salg. Har du testet den allerede? Del dine synspunkter med oss under.

Tags:
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Lars Christian, 21.02.2011 16:15:30
Har sykt lyst på de