Lezyne - Finnes det noe lekrere?


Vi er stolte av å endelig kunne tilby varer fra Lezyne. Verktøyet, pumpene, og lyktene som denne amerikanske produsenten lager, er virkelig noe å sperre opp øynene for. 
Lezyne ble grunnlagt i 2007 av den samme mannen som grunnla krank- og komponentstorheten Truvativ. Med et solid lass med erfaring fra Truvativ, og fortsatt stor iver til å lage kvalitetsutstyr til sykkelentusiaster ble Lezyne raskt en sterk aktør i markedet. Målet var å gjøre en slutt på bruken av billige plastikkløsninger, som dominerte blant sykkeltilbehøret. Det startet med sykkelpumper og sykkelverktøy utført i lekker, solid og funksjonell CNC-maskinert aluminium. Nå har Lezyne også lansert lykter i ypperste kvalitet. Sjekk vårt utvalg av disse fantastiske produktene. Dette er perfekte gaver til sykkelentusiasten!

     
Lezyne CNC Floor Drive sykkelpumpe er kanskje den beste sykkelpumpen på markedet. Laget i CNC-maskinert aluminium er den solid, og vakker å se på også. Lezyne Alloy Drive HV sykkelpumpe er en liten, men genial sykkelpumpe, utstyrt med Lezynes geniale innebygde pumpeslange som sørger for enkel og sikker pumping. Lezyne Macro Drive sykkellykt er en skikkelig kraftig styremontert sykkellykt i solid CNC-maskinert aluminium. Bli overrasket over hvor mye lys denne lille lykta gir!

Se hele vårt utvalg av Lezyne her.

Tags: lezyne, pumpe, sykkelpumpe, verktøy, sykkelverktøy, co2, lykt, sykkellykt
| Kommentarer [3]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Dagfinn Heitmann, 10.08.2014 17:36:29
Jeg mangler den sorte gummistroppen til å feste Lezyne Micro baklykt til sykkelen. Er det mulig å få tak i en slik stropp ? Hilsen Dagfinn Heitmann Tel. 90119622 email: dagsolhei@yahoo.no

Skrevet av Oslo Sportslager, 01.10.2013 16:13:43
Hei Andreas. Det var leit. Send en mail til deler(at)oslosportslager(dot)no så prøver vi å hjelpe deg.

Skrevet av Andreas Wiik, 01.10.2013 15:46:24
Har nå prøvd to Lezyne power drive XL og ingen virker. De viser full lading, men vil ikke slå seg på.