Madshus Redline- Årets nyhet snart i butikken!

I flere år har Madshus jobbet med å utvikle denne skia. På de siste modellene har det stort sett vært kosmetiske forandringer fra år til år, men denne gangen er skia helt ny. Gled deg til en ski som kombinerer god glid og godt feste på en fantastisk måte!
Her er våre og Erling Jevnes førsteinntrykk av skia.

Madshus har med denne skia kommet med en kjempenyhet. Vi har testet den og konklusjonen var enstemmig- Dette er en helt rå ski! Redline har flere fordeler i forhold til tidligere modeller. Madshus har klart å senke vekta enda mer med denne modellen. Vekten er redusert med merkbare 10% i forhold til dagens toppmodell Nanosonic.

Når det gjelder spenn har skia også her blitt enda bedre. En unik bæreevne selv på relativt myke ski gjør at skia glir fantastisk godt og i tillegg er meget god å stake på. Festeegenskapene er utrolig bra. Dette er en ski hvor hele festesonen kollapser når man fører vekta over balansepunktet i frasparket. Dette gir et sikkert feste som også gir deg godt feste når du er sliten og teknikken ikke lenger sitter som den skal.

Konstruksjonen av skia er også unik. Med en ekstremt myk tupp og bakpart er det her minimal motstand mot snøen. Skia gir etter for selv de minste ujevnheter og flyter utrolig godt på snøen.

Vi gleder oss til skia kommer i butikken. Den er rett rundt hjørnet og det skal bli en sann glede å tilby denne fantastiske skia til våre kunder. Lanseringsdato i butikken kommer vi tilbake til.

Velkommen til oss!
Tags: madshus, redline, nyhet, racingski, langrenn, splay, lett
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •