Merino ull er best

Derfor er merinoull supert som undertøyHVORFOR MERINO ULL FRA ICEBREAKER?
Undertøy, yttertøy og mellomlag av merino ull har unike egenskaper. Egenskaper som syntetiske materialer ikke kan matche. En av verdens fremste produsenter på merinoull er Icebreaker. Dette er et firma fra New Zealand, som henter ull fra verdens fremste og største beiteområde for Merinosauer.
Icebreaker er et økologisk klessystem som er både naturlig og teknisk. Det er bygget fra det rene, superfine ullet til Merinosauene. Dette er fjellsauer som lever i de sørlige alpene på New Zealand opp til 1828 meters høyde. Merinosauenes ull er dets rustning mot værforandringer.
Ullet er sauens skjold mot de hete somrene, med temperaturer opp til 35 °C og de iskalde vintrene, med temperaturer nede i ÷20 °C. Og tanken er at det som beskytter disse sauene, både mot kulde og varme, kan gjøre den samme jobben for oss mennesker. Så lenge kvaliteten er høy og plaggene sys på rett måte.
Ullfibrene fra merino er helt spesielle. Det er tynt, det er lett og det mykt. Derfor klør det ikke!

Icebreaker bruker kun den beste ullen fra en rekke med Merinosauebonder på New Zealand. Icebreaker har en styrke i at de kun lager tøy av merinoull, så man kan trygt kalle de eksperter på området.Merinoen som Icebreaker bruker er lett, sterkt og silkemykt. Isloeringsegenskapene er svært høye, og HVERT ENKELT FIBER PUSTER. Merinoens egenskaper gjør at det varmer og avkjøler din kroppen ved å absorbere og slippe fuktighet. Det varmer selv om det blir fuktig. Hvert plagg kan suge opp fuktighet tilsvarende 35% av plaggets egenvekt uten å føles klamt.
Komforten i disse plaggene er svært høy, de er utrolig myke, de klør ikke (!), plaggene vil ikke ta opp svettelukt og det er ikke statisk.
Merino ull er også svært trygt. Det brenner ikke, det smelter ikke, det gir svært høy beskyttelse mot UV stråling og det vil vare lenge (ja, du kan godt klappe!).
Alle plaggene tåler vask (40°) og vil holde sin form gjennom mange år.
Prisen er litt høyere, men på grunn av det ovennevte vil du ha glede av ditt plagg i mange år fremover.Tags: icebreaker, merinoull, superundertøy
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •