MOVEMENT RESPONSE - Testvinner i Fri Flyt

Movement befester sin posisjon som et av verdens mest innovative skimerker. De siste årene har de produsert en rekke testvinnere på toppturfronten. I Fri Flyts test av toppturski i februar 2014 ble Movement Response testvinner. Vi er derfor svært stolte av å kunne presentere den splitter nye testvinneren Movement Response i vårt skisortiment.
Fri Flyt går grundig til verks når de lager sine skitester. Skiene blir målt, bøyd, og selvfølgelig kjørt masse på snø. I årets test av toppturski har de samlet et solid utvalg av gode ski. Det gjør det enda mer imponerende av Movement Response er årets testvinner.

Her kan du lese hva Fri Flyt skrev om Movement Response i sin test av toppturski. Tekst hentet fra Fri Flyt #102.

Teknisk: Movement Response er karbonfiber cap-ski med ekstremt lav egenvekt. Den minner om den tidligere testvinneren Bond, men er litt bredere. Skia har veldig kort innsvingradius, tapering og kort rocker i framskia, ikke i bakskia. Når ski blir så lette er det alltid et spørsmål hvor mye de tåler. Her er det spart gram på alt: Kjerne, lim, stålkanter og forsterkende fibre.

På snø: Movement Response er en superlett ski som du helst vil kjøre på myk snø. Den flyter akkurat så godt som rockerformen lover. Svingvilligheten er det heller ikke noe å si på, men vi savner det kontante kantgrepet en del andre ski skilter med på hardt føre. Noe må man vel også regne med å ofre på en slik ski, for vekt per areal er fenomenalt på denne modellen. Det er bare å gratulere Movement med nok en velfungerende vektvinner.


Hele testen finner du i Fri Flyt #102 Februar 2014


Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •