Neste års alpinnyheter er testet!


Vi har nå prøvd en rekke av neste års modeller av alpin- og telemarkski. Vi kan dessverre ikke love store dump med pudder, men vi kan love deg at 13/14-sesongen kommer til å innebære mange fantastiske ski.
10. og 11. mars gikk On Snow av stabelen på Geilo. On Snow er et arrangement hvor sportsbransjeansatte får prøve neste års modeller av alpinski og alpint utstyr. Vi stilte mannsterke med hele 23 av de ansatte fra fjellavdelingen. Dette gjør vi for at du som kunde skal føle deg trygg på at du blir anbefalt riktig utstyr. Våre selgere har prøvd det de selger. Mange nyheter skapte stor begeistring. Det er ingen tvil om at neste sesong blir en bra skisesong, hvert fall på utstyrsfronten.

        
 Rottefella NTN Freeride kommer i nye spreke farger for 2013/2014   Black Diamonds skiserie har blitt kraftig fornyet for 2013/2014. Ny sandwichkonstruksjon har gitt dem fantastiske kjøreegenskaper. Vekten er fortsatt lav og toppturvennlig.





Av andre store nyheter kan vi trekke fram Salomons Q-serie. Denne serien av ski kommer i tre utgaver, Q 98, Q 105 og Q 115. Q-serien bygger på mange av de samme ideene som Rocker2-serien, men har blitt gjort noe stivere, og flatere i bakskiene. Q 98 og 105 kommer til å bli sikre vinnere på allomuntainfronten for kommende sesong. Vi gleder oss!




K2 og Line stilte som vanlig opp med mange nyheter. I den nye rangen vil både toppurister, jibbere, frikjørere, og bakkekjørere finne mange favoritter.




Maren Smestad (t. v.) og Magnus Hendis (t. h.) tester Line Sick Day 125 og Line Mr. Pollards Opus





Tags: 2014, nesteårsmodell, nesteårsski, line, k2, salomonq, q, q98, q105
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •