New Balance lanserer fotballsko - "It's time to define your game"

Vi har siden i høst sett spillerer som Aaron Ramsey og Marouane Fellaini trene i helsorte eller helhvite sko, som etterhvert fikk den klassiske logoen til New Balance, bokstaven «N», på siden. New Balance har vært en stor aktør innen sport i lang tid, og de har nå tatt steget inn i fotballverdenen. New Balance presenterer, for første gang, to forskjellige siloer innen fotballsko, nemlig «Visaro» som er en kontroll-sko, og «Furon» som er en speed-modell. Forhåndsbestill her!


Visaro


Kontroll-skoen er designet for spillere som har evnen til å ta hurtige avgjørelser, styre spillet og til å gjøre andre rundt seg gode.Overdelen er laget av vari-zone Ariaprene. Dette er et syntetisk materiale som New Blance har brukt i lengre tid. Fordelene er blant annet lav vekt og et materiale som trekker til seg minimalt med fukt. Sålen sørger for fantastisk grep mot underlaget og er forsterket med Pivot Zone for å optimalisere hurtige vendinger. Fresh-foam -innersålen for komfort.
Furon


Speed-skoen er designet for eksplosive spillere som til en hver tid lager trøbbel for motstandere.Skoen er lettvekts-modell med syntetisk overdel. Skoen har en relativt stiv såle, så her nytter det ikke å bli stående på helene. Knottesystemet er utviklet for hurtig akselerasjon og rask avvikling av steget. Ultralight Fantom Fit cage sørger for stabilitet og støtte til foten. Sweet-spot. Lettvektssåle.

New Balance fotballsko skal brukes av spillere som Aaron Ramsey, Adnan Januzaj, Samir Nasri, Fernando Reges, Vincent Kompany, Jesus Navas and Marouane Fellaini

Tags: fotball, newbalance, fotballsko,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •