Nike Elastico Superfly - Revolution of speed

Superfly-modellene fra Nike går mange år tilbake og er ingen nyhet, men Superfly anno 2014 vil stå igjen som en gedigen milepel. "Superfly-skoen", "flyknit-skoen", "sokkeskoen", kjært barn har som kjent mange navn. Fra å intodusere Superfly i Mercurial-serien, via ny-lanseringen Magista, og nå for parketten, -Elastico!


"You learn to play more technical on the small pitch." -Eden Hazard

Passform:

Den hel-vevde overdelen er laget i sømløst Flyknit-materiale som gir støtte, ventilering og fleksibilitet der det trengs. Den tadisjonelle tungen som vi kjenner fra tidligere er helt fraværende og erstattet med den mye omtalte «sokken» som går over ankelen, dette bidrar til en fantasisk passform. 
Berøring
:
Overdelen, bestående av Flyknit, NikeSkin og All Conditions Control (ACC) sørger for barfot-følelsen, ved at du kommer i suveren nærkontakt med ballen.Grep
:
Skoen er tiltenkt harde underlag som parkett, cage ball og lignenede. Skoen har en lavere profil som gjør at du kommer nærmere, og får bedre kontakt, med underlaget. Sålen sørger for optimalt grep og tillater raske bevegelser i alle retninger.
Elastico Superfly kommer med Indoor- og Turf-såle. Se modellene her!


Tags: indoor, innendørssko, grussko
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •