Nils Nielsen – ny samarbeidspartner

Vi er stolte av å kunne ønske Nils velkommen som en del av Team Oslo Sportslager. Nils er en av norges fremste fjellguider/tindeveiledere. Han er godkjent guide etter alle ordensregler innenfor IVBV/IFMGA(UIAGM). Altså en internasjonalt godkjent guide. Han har sine baser i Chamonix og i Norge. Nils er også en del av det norske skialpinisme / randonneelandslaget.
Nils er kjent for sine store ”stunts” i fjellet, der han setter grensesprengende rekorder. Et eksempel var da han og Ola Hovdenak var på alle de sju toppene i Romsdalen man må ha vært på for å kalle seg ”fjellkonge”. De fleste fullfører disse sju toppene over mange år. Iført lycradresser brukte Nils og Ola 20 timer. 6400 høydemeter ble det den dagen.

Med blant andre Kronprins Haakon på sin kundeliste, jobber Nils i dag fulltid med guiding i fjellet. Han holder også kurs for forsvaret, og opplæring av nye Tindevegledere på NORTIND.

Oslo Sportslager har i mange år vært en av norges beste butikker når det gjelder randonnee, toppturvirksomhet og klatring, sommer som vinter, men vi ønsker alltid å bli bedre! Gjennom dette samarbeidet, skal vi neste år tilby enda bedre utstyr til nye varianter av Haute Route, og randonnee racing, enten det er til trening eller konkuranse.

Til høsten kommer vi til å ha foredrag på Oslo Sportslager med Nils, som skal ta for seg randonnee, skialpinisme og Haute Route, så følg med!

Les mer om Nils Nielsen på Fri Flyt: http://www.friflyt.no/tag/nils%20nielsen

Nils sin hjemmeside: http://www.alpineaddiction.no/


Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •