Norges raskeste terrengsykkel - Everest 8848

NM maraton 2015 ble en parademarsj for Carl Fredrik Hagen. Han vant NM med over 7 minutter. I tillegg ble Bjørn Ivar Ekberg norgesmester i menn veteran. Carl Fredrik ble norgesmester på en Everest 8848 og Bjørn Ivar brukte en Scott Spark da han vant.

Everest er som kjent vårt eget sykkelmerke og blir designet av oss for behovet til norske terrengsyklister. Vår toppmodell heter 8848 og er en sykkel som kan sammenlignes med hva som helst. For å dekke ønskene til våre kunder lager vi 8848 i to versjoner. Én med SRAM XX1 og én med Shimano XTR. Ingen av syklene står ikke tilbake for noen andre når det gjelder kvalitet og vekt.

 

 

 

 

8848 er bygd på en High Modulus karbonramme som er meget lett, stiv og responsiv. XX1- versjonen har den nyeste teknologien fra SRAM ett drev foran og 11 bak. Ved å bruke det nye XD-bosset får vi brukt et mindre drev foran uten å miste den tyngste utvekslingen.

XTR-versonen oppleves som et trygt valg for Shimano- entusiastene. Komplett Shimano XTR over alt gir deg den beste, letteste og mest presise opplevelsen Shimano har å by på.

 

Begge modeller kommer med Rock Shox SID 29'er dempegaffel med 100 mm vandring og lette American Classic MTB Race hjul. Sete, setepinne og styre er fra vår egendesignede Racelite-serie.

 

Vi føler denne modellen har bevist hva den er god for. Vinner av Norgescup maraton to år på rad, Norgesmester menn elite 2015 sier sitt.

 

Kom innom og prøv den. Denne sykkelen kommer til å imponere deg og legge til rette for både personlige rekorder og god trening framover!

 

 

 Tags: carlfredrikhagen, carlfredrikhagen, everest, 8848, ncf, helteritttet
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •