Norges Sykkelbutikk

Svært mange forbinder Oslo Sportslager med sykkel. I mange år har vi ført vår eget sykkelmerke, Everest, som er et fullsortiments merke. Everest har alt fra barnesykler og opp til konkurransesykler. I tillegg fører vi kvalitetsmerker som Specialized, Merida, Scott, Hard Rocx, Eddy Merckx og Cervelo.
Årets modeller er på vei ut i butikken og utvalget er størst nå!

Terrengsykkel:
Nesten samtlige MTB sykler leveres med dempegaffel, og stadig fler kommer med skivebremser. Vi fører et godt utvalg fra Hard Rocx, Scott, Merida, Specialized og EverestSe terrengsykler her:

Hybridsykler:
Hybridsykler er et sterkt voksende segment, en blanding av by- landevei- og terrengsykkel. Hjulstørrelse og dekk gjør at disse ruller lett. Vi fører flere merker, men er spesielt stolte av våre egne Everest modeller. Mye sykkel for pengene er kanskje vårt sterkeste kort.Se hybridsykler her:

LANDEVEISYKKEL
Dette er racer sykler for trening og konkurranse, med smale 28" hjul og tung utveksling. Utstyrsgrupper og vekt er viktige faktorer her. Vi er eneforhandler av Eddy Merckx i Norge! Det er vi stolte av. Alle syklene fra den belgiske kvalitetsprodusentene kan leveres, men vi har satt sammen noen modeller til en ekstra hyggelig pris. Vi fører også racersykler fra Colnago og CerveloSe landeveissykler her:

TURSYKLER

Med dette begrepet dekker vi allbrukssykler og de typiske tursyklene. Syklene leveres stort sett med skjermer og bagasjebærer.

BARN/JUNIOR

Her har vi et godt utvalg i størrelser fra 3 - 12 år (barn) og tøffe Juniorsykler.Se barnesykler her:Tags: oslosportslager, sykkel, everest, merida, specialized, scott, hardrocx, eddymercx, cervelo
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •