Northern Playground Ziplongs - Ullundertøy med glidelås

Northern Playground Ziplongs er navnet på ullrevolusjonen fra Norge. Det nye høykvalitetsundertøyet med glidelåser gjør det enkelt å ta undertøyet av og på etter behov. På når det er kaldt, av når det er varmt. Ziplongs er fremtidens ullundertøy!
Northern Playground har med Ziplongs revolusjonert ullundertøyet og superundertøyet. I løpet av en dag på fjellet kan temperaturen og vinden variere mye. Det er gjerne kaldt på morgenen, når sola tar tak på formiddagen blir det varmt. Å justere påkledningen kan være vanskelig med vanlig ullundertøy. Northern Playground Ziplongs løser dette problemet på en overlegen måte. De fire norske karene har lagt inn glidelåser i siden på ullundertøyet som gjør det mulig å ta det av og på, uten å ta av skoene eller skiene. Enkelt og genialt! Det er bare å dra ned buksa til anklene, ta av eller på longsen, og dra buksa opp igjen. Det hele går så fort at du gjerne gjør dette flere ganger til dagen. Når du først har blitt vant med Ziplongs vil du aldri bruke noe annet. 

Mange spør om ikke glidelåsene i Ziplongs blir irriterende ved bruk. Flere tester har vist at dette ikke er noe problem. Straks du har fått stillongsen på glemmer du at glidelåsene er der. Glidelåsene er polstret slik at de ikke gnisser mot huden. De er også konstruert slik at de hindrer kuldebroer.  

Northern Playground har høstet svært gode kritikker for sitt Zipwear. De har blant annet fått terningkast 6 og overskriften "Den beste stillongsen vi har prøvd" i test gjort av dinside.no (02/2014)

Vårt utvalg av Northern Playground Ziplongs:
 
     
Ziplongs 3/4 Original, dame  Ziplongs 3/4 ullongs, dame  Ziplongs 3/4 Original, herre  Ziplongs 3/4 ullongs, herre 


Tags: ziplongs, ullundertøy, superundertøy, glidelås, northernplayground, skiundertøy,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •