Nye løpeklokker fra Garmin!

Garmin Forerunner har lenge vært et begrep i løpeverden, og nå er endelig de nye modellene på vei. Forerunner 630 tar over for 620, mens lillebror Forerunner 230 tar over for 220. Garmin har valgt å bygge videre på suksessfaktoren i de forrige modellene. Klokkene er fortsatt lette og man merker ikke at de er på armen under løpeturen. Større skjermer med farger og høyere oppløsning gjør det lettere å lese av informasjon i fart. Dette ​blir den perfekte julegave for deg som elsker å løpe. 

 

      

 

Garmin Forerunner 630 HRM

 

Forerunner 630 er den nye toppmodellen for den dedikerte løperen. Garmin introduserte oss for en helt ny måte å analysere steget individuelt med den forrige toppmodellen, Forerunner 620. Pulsbeltet HRM Run har sensorer som analyserer løpesteget ditt ved å måle tid med bakkekontakt, vertikal svingning og skritthastighet. Spesielt skritthastighet, eller løpscadence, er et mål som mange kan forbedre drastisk. Et raskere steg vil være mer løpsrasjonelt og vil spare energi du vil trenge mot slutten av konkurransen. Det nye beltet registrerer i tillegg steglengde og om du løper likt på høyre og venstre bein. Alt dette og mye mer kan du laste inn i Garmin Connect trådløst via mobiltelefonen din etter treningsøkten. 

 

Forerunner 630 tar i bruk omfattende fysiologiske målinger for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av treningsøkten din og gjøre deg trygg på hva du kan oppnå når du står på startstreken. Når Forerunner 630 har funnet ut hvor melkesyreterskelen din ligger ved hjelp av en veiledet test, kan du dra nytte av denne kunnskapen når du setter opp pulssoner. Total treningsbelastning, søvn, kosthold og generelt stress har betydning for hvordan du presterer i en tøff treningsøkt. Forerunner 630 gir deg en stressverdi basert på pulsen din for å gi deg et bedre grunnlag for å kunne vurdere når du kan trene hardt og når du bør ta en hviledag. VO2 maks er en annen funksjon som gir deg en pekepinn på hvordan du vil prestere i en treningsøkt. Denne funksjonen analyserer tempoet, pulsen og variasjoner i pulsen mens du løper, og kan på denne måten gjøre en sanntidsvurdering av evnen din til å prestere.

Kort oppsummert:

 • GPS-klokke med touchscreen og høyoppløst fargeskjerm
 • Større skjerm enn forgjengeren og bedre trykkskjerm.
 • Avansert løpedynamikk som viser balanse og tid med bakkekontakt, skrittlengde and vertikal bevegelse
 • Funksjoner som viser stressnivå, VO2 maks og terskel puls/tempo
 • Trådløse funksjoner: automatiske opplastinger til Garmin Connect, sporing i sanntid, lydvarsler, smartvarsler og deling på sosiale nettverk
 • Last ned datafelter, urskiver, kontrollprogrammer og programmer fra Connect IQ​​​​
 • Batterilevetid: Opptil 4 uker i klokkemodus, opptil 16 timer i GPS-modus. Dette er vesentlig bedre enn på den forrige modellen. 
 • Lydvarsler direkte til mobilen. Få melding om siste rundetid og andre varsler på headsettet. 
 • Laktattest og terskeltest.

 

 

Garmin Forerunner 230 HRM

 

Forerunner 230 tar over for 220 og er en enklere versjon av 630. Den mangler løpsanalysen, men har en rekke funskjoner som skal hjelpe deg til å bli en bedre løper. Ingen løpere er like, og det er heller ikke målene de har satt seg. Få hjelp til å nå målene dine av avanserte treningsøkter og treningsplaner du laster ned til klokken din fra Garmin Connect. Et innebygd akselerometer gjør det mulig for enheten å ta opp data om distanse og tempo når du løper på en innendørs bane eller tredemølle, uten behov for en separat fotsensor. Når du er ferdig med å løpe, fungerer den også som en aktivitetsmåler og teller skrittene og kaloriene dine hele dagen. Den minner deg også på at du bør bevege deg når du har sittet i mer enn én time. Forerunner 230 er kompatibel med GPS og GLONASS-satellitter, og den finner posisjonen din raskt og presist uansett om du er langt inne i skogen eller i nærheten av høye bygninger.

 

      

  

Kort oppsumert:

 • Måler distanse, tempo, tid, puls og kondisjon
 • Trådløse funksjoner: automatiske opplastinger til Garmin Connect, sporing i sanntid, lydvarsler, smartvarsler og deling på sosiale nettverk
 • Aktivitetsmåling teller daglige skritt, distanse, kalorier og søvn
 • Last ned datafelter, urskiver, kontrollprogrammer og programmer fra Connect IQ
 • Batterilevetid: Opptil 5 uker i klokkemodus, opptil 16 timer i GPS-modus​​​​

 

 

Se vårt utvalg av Garmin Forerunner klokker her!Tags: garmin, forerunner, pulsklokke, løp, trening, forerunner630, forerunner230
| Kommentarer [1]

Kommentarer

 •  


 •  
Skrevet av OlaT, 11.11.2015 17:31:47
Hva med 235?!

Skrevet av OsloSportslager, 12.11.2015 14:09:59     
Hei Ola. Vi kommer til å ta inn Forerunner 235 på nyåret. Mvh Oslo Sportslager