Nyhet - OS510 Ny steinslip

Vi har hele tiden sliper under testing, og det er noe spesielt hver gang vi mener en slip er god nok for å kunne gjøres tilgjengelig for våre kunder. For at en slip skal kunne legges ut for salg må den igjennom omfattende tester over tid, slik at vi er sikre på at den holder det kvalitetsnivået vi krever.

OS510 Slip er nå tilgjengelig for deg.
Vi lar Morten Tomter fortelle deg litt om den nye slipen vår  ( Lenge 7minutter )
Med et bredt spekter av steinsliper har vi nå kommet fram til en slip som tar oss et steg videre i takt med utviklingen. Trenden i de siste årene i lange løp har vært at flere velger å gå med blanke ski. Det betyr at staking og høy fart er stikkord som beskriver viktige endringer.

Dette stiller nye krav til slipen man velger hvor hensyn til hurtig akselerasjon i motbakker og i slake partier blir viktig.

Slipene vi har nå kjennetegnes av at de ikke ”tetter” seg og at de gir god ”slipp” på lengre distanser. Man kan gå i snø med masse smuss og slipen vil fortsatt fungere bra også over tid. Dette er egenskaper vi har utviklet videre i våre nye sliper.

OS510 Slipen har bedre egenskapen i nysnøvariasjoner, den har større fleksibilitet og at den kan passe til alle både med og uten festesmøring. Bruksområdet er fra -10 til 0 og den har hatt gode testresultater på alle de forskjellige førerne og variasjonen vi mener er viktig for at en slip skal kunne kalle seg en universalslip.

Slipen har blitt testet i over et år og vi har prioritert å teste den på mange forskjellige steder. Vi har testet slipen på snø med høyt saltinnhold, på steder høyt over havet opp til 1000m, på kunstsnø og ikke minst i konkurranseløyper med høy fart og lange slake stakepartier.


Samtlige sliper vi har i sortimentet har som hovedregel at de skal fungere med manuell setting, noe som også blir viktige i takt med at verktøykvaliteten blir bedre. OS 510 har også gode testresultater med manuell setting 1mm rett på bakski, både på nysnø og omdannet snø. Vi har også testet den godt med traktormønster på gammel snø.

OS510 er en universal slip som går bra på milde temperaturer, nysnø, finsnø og kornet snø. Sammen med manuelle settinger er vi overbevist om at dette vil gi svært gode resultater. Slipen er tilgjengelig nå men vi fortsetter å utvikle slipene våre, slik at de kan fortsette å være blant de beste slipene i Norge.


Slipen kan bestilles i nettbutikken her

Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •