Nyhet - Suunto GPS-klokker

For å kunne tilby deg det beste innenfor sport søker vi alltid etter merker som er innovative, og som har forbrukerne som sin største inspirasjon. Suunto ble grunnlagt i 1936 av den finske orienteringsløperen Tuomas Vohlonen som utviklet det første veskefylte håndkompasset. Navnet Suunto kommer fra det finske ordet som betyr retning - visjonen har alltid vært å hjelpe deg i riktig retning. I dag har Suunto et bredt sortiment av kompass og klokker for trening, friluftsliv, dykking og jakt.

 

 

Her kan du se hele sortimentet vårt fra Suunto

Movescount

 

Suunto har veldig mange forskjellige modeller, men felles for alle er Movescount, som er en plattform der ​du kan loggføre aktivitetene dine og ta del i et interaktivt nettverk. Varmekartet (Heatmap) viser rutene som brukes hyppig av Suunto Movescount-miljøet over hele verden, basert på millioner av Moves. Du kan planlegge din egen rute ved hjelp av rike topografiske kart, overføre det til din kompatible Suunto-klokke og begynne utforskningen.

 

 

 

Velg treningsprogram blant hundrevis av tilgjengelige, eller lag ditt eget fra bunnen av. Last opp alle aktivitetene og se det store bildet med klare oppsummeringer og informative totaler.​ I Movescount kan du tilpasse klokken din ved å velge funksjonene du trenger og laste inn applikasjoner for å få nye triks til klokken din. Du kan også lage din egen film der du får et sammendrag av turen med nyttig info. Har du tatt bilder under aktiviteten kan du legge dette inn i filmen. Se filmen under og opplev den unike måten å presentere turene dine på.

 

 

Klokker

 

Modellsortimentet vårt vil i hovedsak rette seg mot trening og friluftsliv, med fokus på multisportklokker som gir brukerne stor frihet og gode muligheter for individuelle tilpasninger. Alle Suunto klokkene bruker det samme pulsbeltet, som også fungerer til svømming. Beltet har minne som registrerer pulsdata, og synkroniserer med klokken når du er ferdig med svømmeøkta. Dette er også praktisk hvis du for eksempel ønsker å bruke det til kampsport, eller andre aktiviteter der du ikke vil ha klokken på håndleddet. Da kan du la klokken ligge i bagen, og bare bruke beltet. 

 

Suunto Spartan Ultra

 

 

Suunto Spartan Sport 

 

 

Suunto Ambit 3 Vertical

 

 

Suunto Traverse

 

 

 Her kan du se hele sortimentet vårt fra Suunto

 

Support og service​

 

Suunto ønsker å gjøre det lett for deg hvis det oppstår tekniske problemer med klokken din. Ved hjelp av brukersupport på nett kan du feilsøke og finne ut om du kan løse problemet selv. Hvis det ikke lar seg gjøre, og klokken må på service så registrerer du klokken din på nett (du må ha tilgang til printer). Når det er gjort kontakter du budbilfirmaet som skal hente klokken din for å avtale hentetidspunkt og sted. Du får klokken levert tilbake på samme sted innen en uke. Det er naturligvis kostnadsfritt. Les mer om tjenesten her.Tags: suunto, pulsklokke, gps, outdoorklokke, traverse, ambit, spartanultra, spartansport
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •