Nyhet! Adidas lanserer ny 11pro - Defines Elegance

Etter en lang landslagspause ønsker Adidas oss velkommen tilbake til seriespill og Champions League med en  oppgradering av en av deres mest populære serier: 11Pro!

Forhåndsbestill den nye 11Pro skoen her


Adidas har idag lansert den tredje utgaven av den klassiske 11Pro modellen og dette ser lovende ut! Adidas går tilbake til Adipure sine røtter med den nye modellen og har hentet tilbake kenguruskinn og flere klassiske detaljer. Sort skinn sko med tre hvite striper på sidene og en elegant "racing" stripe i midten av overdeln.  De har droppet AdiPure navnet og modellen heter nå bare 11Pro. To av de viktigste elementene i 11Pro serien har alltid vært komfort og touch. Med denne skoen har Adidas tatt disse elementene til nye høyder. Adidas har laget et gitter under kenguruskinnet som fungerer som skoens skjelett. Dette bidrar til å låse fast foten med skoen for en suveren passform og følelse med ballen. Dette gitteret sitter rundt hælen og forfoten, og er med på å gi god stabilitet. 

Forhåndsbestill den nye 11Pro skoen her

Som sagt har komfort alltid vært prioritert i 11Pro-serien. For å tilføre enda mer komfort har Adidas lagt Memory Foam rundt hælkappen og i innleggsålen. Memory Foam hjelper med å huske fotens passform, slik at det blir enklere å tilpasse seg nye sko og bidrar til optimal komfort. De har også tilført "pløsen" Memory Foam for å beskytte foten når du strammer lissene og når du skal skyte et vristskudd. 
Stort sett det eneste som har blitt tatt med fra den forrige modellen er deres kritikerroste ComfortFrame yttersåle. Denne yttersålen er konstruert for å distribuere vekten optimalt. Knottene er også plassert slik at de bidrar til maksimalt grep og akselerasjon i alle retninger. 

Spiller som kommer til å bruke denne skoen: Xabi Alonso, Frank Lampard og Toni Kroos.

Forhåndsbestill den nye 11Pro skoen her


Hva synes du om Adidas sin nye 11Pro? 

Tags: 11pro classic klassisk tonikroos xabialonso franklampard kenguruskinn skinn trestriper threestripes adipure
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •