Nyhet! Garmin Edge 820 sykkelcomputer.

 

Vil du bestille Edge 820, trykk her. Vil du bestilleEdge 820 Bundle, trykk her.

 

Garmin har akkurat sluppet sin splitter nye sykkelcomputer på markedet. Edge 820 tar over for den populære Edge 810 som har vært en favoritt blant mange syklister lenge. Edge 820 har blitt ny på mange måter, både innvendig og utvendig. Utvendig er computeren blitt endel mindre og lettere, som sin lillebror Edge 520. Innvendig er den full av avanserte funksjoner og navigasjon slik som sin storerbror Edge 1000.  

 

Se introduksjonsvideo av nye Edge 820 under.

 

 

 

Edge 820 har en topp berøringskjerm, som fungerer fint med hansker, også under våte forhold. Skjermen har i tillegg en innebygd sensor som justerer lysstyrken automatisk i forhold til omgivelsene. Edge 820 er blitt vesentlig mindre enn forgjengeren Edge 810. De fysiske målene er 73 x 49 x 21 mm, og computeren veier så lite som 68 gram. Fargeskjermen er på 2,3 tommer, og har en oppløsning på 200x265 piksler.

 

 

 

 

Edge 820 benytter seg av både GPS og GLONAAS satelitter for nøyaktige tilbakemeldinger om posisjoner og raske oppstarter når du skal ut på tur. Batteritiden er oppgitt til 15 timer, men med en spesiell sparemodus skal det være mulig å presse ut opptil 50% mer av batteriet ved bruk av færre funksjoner underveis, hvis du virkelig skal ut på langtur. 

 

 

 

 

Med innebygget Bluetooth kan du koble til mobiltelefon for automatisk opplastning av dine treningsøkter til Garmin Connect og Strava, og til sosiale medier. Du kan få sporing i sanntid når du er ute på sykkeltur, og varsel om innkommende sms og anrop underveis. Edge 820 er kompatibel med ANT+®-sensorer, og kan bla måle fart, frekvens, og puls. Kraftmålere med Ant+ vil selvfølgelig også være kompatible, deriblant Garmin Vector 2s og Garmin Vector 2 pedaler. Den fungerer også fint med Garmin Varia sykkelradar for større trygghet og oversikt i trafikkbildet.

 

 

 

 

En ny funksjon på nye Edge 820 er GroupTrack. Den gir deg informasjon i sanntid om hvor dine sykkelvenner oppholder seg. Enten dere sykler et stort ritt, eller skal møtes på treningsturer er dette en spennende og smart funksjon. Tenk at du kommer bort ifra sykkelvennen din ute på tur, så vil du kunne se hvor den andre befinner seg. Kanskje har et kryss eller en punktering skilt dere på tur. Med Grouptrack er det lett å finne tilbake til hverandre igjen.

 

Se Garmin sin video om Grouptrack under.

 

 

 

Garmin Edge 820 leveres i to versjoner. En versjon med kun computer og fester, eller i en bundleversjon som også inkluderer pulsbelte og fart/kadenssensor.

 

NÅ PÅ LAGER!

 

Trykk her for bestilling av Edge 820

 

eller

 

her for Edge 820 Bundle. 

 

 

 Tags: garmin, edge, 820, sykkelcomputer
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •